Syksy 2020

Lauantai 1.8. klo 10.00-16.00 ja sunnuntai 2.8. klo 10.00-16.00 kurssi

Michael Schirmer: PARANTAVAN ÄÄNEN PERUSKURSSI 

 

Äänen syvään vaikutukseen heräsin henkilökohtaisen prosessin ja etsimisen kautta 1992 Glastonburyssä, Englannissa. Uuden ajan luonnolliset terapiamuodot ja filosofiat kiinnostivat ja lähdin etsimään vastauksia Skotlannissa sijaitsevan ekoyhteisön, Findhornin, kautta ajautuen lopulta Lounais-Englantiin, Glastonburyyn. Siellä kokeilin monia eri terapioita ja osallistuin eri ryhmiin, mm. meditaatioryhmiin. Eräässä näistä ryhmistä kohtasin äänen, joka oli erittäin vaikuttava. Innostuin kovasti vetäjän tekemästä äänestä ja sain selville, että äänellä voi myös hoitaa ihmistä. Siitä lähti liikkeelle äänimatkani, joka vei monen eri opettajan ja menetelmän kautta. Tutustuin shamanistiseen äänenkäyttöön, tiibetiläiseen ylä- äänilauluun ja harmoniseen lauluun muutaman mainitakseni. 

Kouluttauduin taijiohjaajaksi, Shindokehoterapeutti-kouluttajaksi sekä Reiki- opettajaksi, käyden myös monilla äänenkäyttöön tai meditaatioon liittyvillä kursseilla. Tein todella paljon hoitoja omalla äänellä sukulaisille, ystäville ja tutuille muutaman vuoden ajan. Vähitellen kokosin kokemukseni eri menetelmistä ja kehitin niistä oman Parantavan äänen-koulutuksen. Viikonloppukursseja aloin pitämään vuonna 1997 ja kurssit laajenivat kokovuotisiksi koulutuksiksi 2003. Kokovuotisia äänihoitajakoulutuksia olen pitänyt vuodesta 2003 tähän päivään.  Koko tarinan voi halutessaan kuunnella RTV:n haastattelusta. 

Parantavan äänen-kurssi on tarkoitettu kaikille oman äänensä kanssa työskenteleville ja/tai oman äänensä kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssilla opetellaan oikeaa hengitystekniikkaa, kehoresonanssia ja äänen intentiota. Kurssilla harjoitellaan keho-mielen jännitysten purkamista, tehdään ylä-äänitekniikan harjoittelua ja hoitoharjoituksia. Kurssipäivinä on tunnin ruokatauko. 

Hinta: 170 €. Etumaksu 50 € maksetaan Michael Schirmerin tilille (FI54 2262 1800 0194 39) 15.7. mennessä. Maksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu tai joutuu sairauden takia perumaan. Sairaudesta oltava lääkärintodistus. 

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G 2 krs, 57100 Savonlinna. Sitovat ilmoittautumiset 15.7. mennessä Arja Immoselle: puh. 050 5850624 tai uusiq@hotmail.com.