Syksy 2019

            YLEISÖTILAISUUDET SYKSYLLÄ 2019_____________

Lauantai 31.8. klo 10.00 -18.00

KURSSI: Kaia-Liisa Reinut: KRISTALLI-REIKIN I TASO

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna.

Kurssin aika 31.8.2019 klo 10.00-18.00 + harjoitteluaika 1 kk

Kristalli-Reiki on uusi ja tehokas hoitomenetelmä, joka käyttää elämänvoiman energian kanavointia yhdistettynä kristallien viisauden ja voimiin-näin ollen tulokset ovat huomattavia.

Kurssi soveltuu sekä niille, jotka eivät ole vielä tutustuneet Reikin sekä kristallien maailmaan, sekä niille, joka ovat jo opiskelleet Reikiä tai Kristallihoitoa. Kurssin aikana saat Kristalli-Reikin virityksen, joka avaa sinulle parantavan rakkaudenenergian kanavan, opit antamaan ja koet myös Kristalli-Reiki vastaanottoa sekä itsellesi että toisille.

Kurssi nostaa värähtelytasoa huomattavasti ja pystyt liikkumaan henkisellä tiellä nopeasti eteenpäin.

Kurssi sisältää kurssimateriaalit, teepausseja ja pientä purtavaa, viritystä, opintoja sekä teoriassa että käytännössä ja lopputodistuksen.

Kurssien sisältö:

I taso:

• Kristalli-Reikin hengelliset periaatteet

• Tieto kristalleista: Valinta, puhdistus, lataaminen – miten ja miksi yms.

• Kristalli-Reikin uusittu 18-chakran systeemi, chakrojen avaaminen ja sulkeminen.

• Käsien aktivointi.

• Elämänenergian käyttö.

• Kristallien ominaisuudet.

• Miten ja minne laittaa kristallit ja miten kanavoidaan energiaa.

• Auranpuhdistus

• Opit tekemään Kristalli-Reikin hoitoa itsellesi sekä toisille.

• Otat vastaan sekä teet itse 2 Kristalli-Reikin hoitoa kurssin aikana.

Kurssimaksu: 125 EUR

Ota mukaan: jooga-alusta, peite, sisätilan jalkineet sekä juomavettä.

Kurssin opettaja: kristalli- ja energiahoitaja, Kristallihoidon ja Kristalli-Reikin opettaja, Reiki Mestari Kaia – Liisa Reinut

Kurssin aikana on mahdollista hankkia paikan päältä tarvittavat kristallit ja hoidon apuvälineet (käteisellä tai kortilla)

Halutessasi voit jatkaa seuravana päivänä Kristalli-Reikin II tason kurssilla. (hoitajataso)

Ilmoita 25.8 mennessä sähköpostilla kaialiisa.reinut@gmail.com tai info@universus.ee
 

Sunnuntai 1.9. klo 10.00-18.00

KURSSI: Kaia-Liisa Reinut: KRISTALLI-REIKIN II TASO

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna

Aika: 1.9.2019 klo 10.00-18.00

Kristalli-Reikin II tason kurssi on hoitajataso. Kurssin lopetettua (3 kk harjoitteluajan loppuessa) saat työskennellä Kristalli-Reikin hoitajana.

II tason kurssi:

• miten saavuttaa oikeaa mielentilaa, jotta elämänenergia virtaisi parhaiten?

• Gasho meditaatio

• Kristalli-Reikin hoitamisen intuitiivinen menetelmä – paras tapaa auttaa ihmistä

• Etäishoito kristallien kautta

• Kehon skannaus kristallisauvalla ja käsillä – energiatukosten löytämiseksi

• Hoitaminen silmien ja hengityksen avulla

• Silmien avulla tasapainottaminen

• Laser-tekniikka

• Hoitaminen intuitiivisella menetelmällä

• Harjoittelu

• Kurssimaksu: 185 EUR (hoitajataso)

• Ota mukaan: jooga-alusta, peite, sisätilan jalkineet sekä juomavettä.

• Kurssin opettaja: kristalli- ja energiahoitaja, Kristallihoidon ja Kristalli-Reikin opettaja, Reiki Mestari Kaia – Liisa Reinut

• Kurssin aikana on mahdollista hankkia paikan päältä tarvittavat kristallit ja hoidon apuvälineet (käteisellä tai kortilla)

• Ilmoita 25.8. mennessä sähköpostille kaialiisa.reinut@gmail.com tai info@universus.ee

Maanantai 9.9.klo 18.00


Päivi Kaskimäki: MAYA-ASTROLOGINEN ILTA

Illassa saat tietää mikä on sinun maya-astrologinen merkkisi ja miten se etsitään maya-kalenterista.
Syntymä maya-merkkisi kertoo mitkä ovat vahvuuksiasi ja mitkä kasvun teemoja.
Kerron miten kuluva aika vaikuttaa juuri nyt sinun merkissäsi maya-kalenterin valossa,
ja osaat säätää tekemisesi sinulle parhaaseen tahtiin.
Tiedossa on mielenkiitoista maya-viisautta itsetuntemukseen.

Elämme voimallista muutoksen aikaa, tunteet ja tuntemukset ovat sen mukaisia. Vanhaa poistuu tehden tilaa uudelle.
Kerron miten nopeutuva aika vaikuttaa tietoisuuteemme ja miten avautuvat aistimme toimivat uudistuvissa energioissa avaten mm telepaattisuutta ja intuitiota. Olemme astumassa uuteen maailmaan ja olemme säätymässä tämän uuden maailman kansalaisiksi.

Katselmukset henkilökohtaisesti:
Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna.

Varaukset: tekstiviestillä 050 5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com
Hinta: 95 € 60 min. ja 60 € 30 min.
Voi tallentaa omaan kännykkään tms. tallennusvälineeseen.

Lisätiedot ja esittely katselmuksista www.paivikaskimaki.com

Maanantai 23.9. klo 18.00

Pekka Kaarakainen: ALLAN KARDECIN TUTKIMUS TUONPUOLEISESTA

Pekka on useiden Kardecin teosten kääntäjä ja Allan Kardecin opin ystävät ry:n puheenjohtaja.

Luento kertoo Allan Kardecin tutkimuksesta: mikä sai Kardecin tutkimuksen lähtemään käyntiin ja kuinka se eteni? Minkä uuden näkökulman hänen tutkimuksensa paljasti? Kuinka tämä tieto on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä?

Tilaisuuden alussa ja lopuksi on mahdollista hankkia laajasta valikoimasta aihepiirin kirjallisuutta.

Hippolyte Leon Denizard Rivail (1804-1869) oli ranskalainen arvostettu opettaja, tutkija, kirjailija sekä tieteellisten yhteisöjen jäsen. 1800-luvun puolivälissä hän kohtasi selittämättömän ilmiön. Ymmärtäen kyseisen asian tärkeyden hän aloitti sen perinpohjaisen tutkimisen kokeellista menetelmää (tieteellisen menetelmän esiastetta) soveltaen. Hän julkaisi tutkimuksista saadut tulokset teoksessa Henkien Kirja 1857 kirjailijanimellä Allan Kardec. Myöhemmin Kardec julkaisi Henkien Kirjan eri osa-alueita yksityiskohtaisemmin käsitteleviä teoksia.

Kardec ei koskaan laatinut ennalta omaksuttuja teorioita vaan observoi, vertaili ja teki johtopäätökset etsien aina syytä ja logiikkaa havaituille tosiasioille. Hän laati ennalta valmistettuja, systemaattisesti esitettyjä kysymyssarjoja, kirjasi saamansa vastaukset ja havaintonsa ja järjesteli saamansa tiedot systemaattisesti. Tästä syystä häntä kutsutaankin spiritismin (Henkien opin eli ts. henkiopin) kokoajaksi.

 Allan Kardecin uhrauksellisen työn pohjalta alkanut hyväntekeväisyystyö on koskettanut jo miljoonia ympäri maailmaa. Se auttaa ymmärtämään elämän peruskysymyksiä: mistä tulemme, miksi olemme täällä ja minne menemme kuoleman jälkeen?

  Maanantai 7.10. klo 18.00

Hanna Era: KEMIKAALITON ELÄMÄ

”Öljynoita” Hanna aloitti tuoksuvat seikkailunsa eteeristen öljyjen ihmeellisessä maailmassa vuonna 2013. Jo ensi kohtaamisesta alkaen kävi ilmeiseksi, että noidalla oli salainen pahe: kyky puhua nopeammin, kuin järki juoksee. Niinpä noita päätyikin tulkkailemaan erilaisia kiertäviä opettajia.

Vuosien varrella noita-akka on kääntänyt selvälle suomen kielelle laajan määrän kansainvälisten öljykouluttajien koulutuksia: hyvinvoinnista kemiaan ja tieteellisestä tutkimuksesta viljely- ja tislausmetodeihin.

Niinpä saattoi käydä myös sellaisella tavalla, että noidan omaan päähän painui enempi tietoja ja taitoja, kuin yksi noita ehtii parhaalla tahdollakaan hyödyntää. Noita siirtyi siksi tulkkaus- ja hoitotyöstä myös opettamaan eteeristen öljyjen käytöstä, tieteellisestä tutkimuksesta sekä monista muista seikkailuiltaan oppimistaan asioista.

Ja ennen kuin ehditte kysyä: noita on ammatiltaan eräopas, erityisryhmien luonto-opas, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, HeLMi-ohjaaja, Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, sertifioitu Raindrop- ja Tunnevapautus-hoitaja. Lisäksi noita on yliopistossa kerännyt tietoja biologian, psykologian, kirjallisuustieteen ja sosiologian alalta. 

Uutiset tuovat meille päivästä toiseen raskaita tietoja siitä, kuinka arjessa käyttämämme synteettiset kemikaalit kuormittavat niin omaa kehoamme, kuin ympäröivää luontoa.

Tällä luennolla tarkastellaan, voisimmeko elää syvemmässä yhteistyössä – hyödyntää arjen ratkaisuissa niin kauneudenhoidon, hygienian kuin siivouksen suhteen enemmän luonnon omia raaka-aineita. Opimme tunnistamaan synteettisistä yhdisteistä ja kemikaaleista vaarallisimpia ja selvitämme, missä tuotteissa niitä erityisesti on.  Pääset kotiin mieli täynnä toivoa ja uusia oivalluksia, joilla tuet arjessa oman perheesi ja kotisi puhtautta ja hyvinvointia sellaisilla keinoilla, joita myös Luonto Äiti kiittää.

Maanantai 21.10. klo 18.00

Sampo Manninen: IRTI PÄÄSTÄMINEN

Irti päästäminen on yksi tärkeimmistä oppiläksyistämme täällä maan päällä.

Meillä kaikilla on kyydissämme melkoinen määrä asioita, ajatuksia ja traumoja, joita emme oikeasti enää tarvitse. Siinä kun eläin pystyy päästämään irti sitä kohdanneesta traumasta hetkessä, ihmisen mieli pyrkii “märehtimään” sellaisia menneitä juttuja, jotka ovat jo ajat sitten tuoneet meille oppinsa.  Parasta tässä kaikessa on, että ihminenkin pystyy päästämän irti tarpeettomasta kuormasta ihan yhtä hyvin ja ihan yhtä nopeasti. 

Sampon meditatiivisessa irti päästämisen illassa pääset kokemaan paitsi rauhoittavaa rentoutumista, myös osallistumaan lempeään irti päästämisen harjoitukseen, jolla teet itseesi tilaa uudelle. 

Ilta on kokonaisvaltainen henkisen hyvinvoinnin ilta eli luvassa on oivalluksia, arkea helpottavia tekniikoita ja ennen kaikkea erittäin leppoisaa ja hauskaa uuden luomista yhdessä. 

Tule mukaan avoimin mielin!

Sunnuntai 3.11.klo 16.00                  Huomioi aika ja päivä !!!

Tuula Jukola-Nuorteva: MEEDIOTILAISUUS
 

Tuula on toiminut 20 vuotta henkisten ja psyykkisten taitojen ohjaajajana ja meediona sekä Suomessa että Englannissa. Hän uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.
Mediaalisena viestinvälittäjänä Tuula uskoo siihen, että yhteydenotossaan rakastava henkimaailma tarjoaa meille mahdollisuuden tiedostaa, että elämä jatkuu fyysisen elämän jälkeen. Viesteissään henkimaailma tarjoaa mahdollisuuksia tarkastella asioita uudesta näkökulmasta. Viime kädessä asioiden toteutuminen kuuluu kuitenkin henkilökohtaisen vastuumme alueelle. Olemmeko oikeasti valmiita päästämään irti menneestä ja avautumaan uusille mahdollisuuksille?
 

Yksityisvastaanotot   lauantaina 2.11. ja sunnuntaina 3.11.
Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna.
Varaukset: tekstiviestillä 050 5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com
 

Maanantai 18.11. klo 17.00

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS              

Tervetuloa jäsenet käsittelemään sääntömääräisiä asioita!
Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet sekä toiminnantarkastajat. Hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020.

Maanantai 18.11. klo 18.00

Jukka Juntunen: MONIULOTTEINEN ENERGIANVIRRATUS

Jukka kertoo vapaasta energiasta, tietoisuudesta ja luonnon korkeammasta älystä.


Saamme tietoa todellisuuden, maailman ja ihmisen nykytilasta ja mahdollisuuksista sekä ihmisen ja maailman historiasta.

Jukan nettisuvut: orgonisaatio.fi

Vietimme pikkujoulua la 30.11. klo 17.00.

Paikkana Kahvila Alku,
Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna.
Ruokailimme ja nautimme ohjelmasta.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤