18.3.2024 klo 17:30 Sääntömääräinen kevätkokous ja klo 18:00 luento: Tiina Launonen Galaktinen Astrologia

Galaktinen astrologia on suhteellisen tuore astrologian muoto, ja sen on kehittänyt tässä muodossaan Julia Balaz. Hän oli tehnyt vuosia regressiohypnoosimatkoja (QHHT) ihmisille, joissa ihmiset kokivat omia entisiä elämiään niin maassa kuin muuallakin universumissa. Julia alkoi jossain vaiheessa tekemään tutkimusta näiden ihmisten kokemusten ja heidän syntymäkarttansa tietojen yhteneväisyydestä ja havaitsi, että syntymäkartan tekijöihin linjautuvat kiintotähdet todellakin vastaavat henkilön omia kokemuksia ja kertomuksia. Sen pohjalta hän alkoi kehittämään ja kouluttamaan galaktista astrologiaa. 

Maapallo asukkaineen on evoluutiokehityksessä nyt sellaisessa kohdassa, että meidän tietoisuutemme, teknologia ja ulottuvuudet laajenevat nyt vauhdilla. Galaktinen astrologia kuten niin sanottu perinteinen astrologia kehittyvät myös samalla kun meidän tietoisuutemme laajentuu. Galaktisessa astrologiassa katsotaan syntymäkartan planeettoihin ja muihin kartan pisteisiin linjautuvia kiintotähtiä. Lisäksi katsotaan universumin jättimäisinä energiakeskuksina toimivien 4 kosmisen keskuksen sijainnit kartalla. Kun saamme tietämystä, tuntemuksen tai vahvistuksen yhteydestämme galaktisiin juuriimme, meille voi aueta uusi väylä henkisessä kehityksessämme. 

Astrologia on upea henkisen kehityksen työkalu matkallamme täällä elämän kokemuksessa ja voimme sen avulla selkeyttää valintakohtiamme, haasteitamme ja mahdollisuuksiamme. Galaktinen astrologia ei sinällään muuta tätä asetelmaa, eli anna pois meidän vastuutamme jonnekin maapallon tai meidän itsemme ulkopuolelle, jonnekin aikaisempiin inkarnaatioihin ties missä planeetalla, vaan se laajentaa kuvaa itsestämme. Ja ilmeisesti ihmisen evoluutiossa olemme siinä vaiheessa, että voimme ottaa psykologisen ja henkisen vastuun itsestämme myös sielumme muistakin vaiheista eri inkarnaatioiden muodossa. Eri tähtikansojen ominaisuuksia ja historiaa ymmärtämällä voimme mahdollisesti paremmin ymmärtää myös omaa elämäämme ja kokemuksiamme tässä inkarnaatiossa henkilökohtaisesti tai kollektiivisesti.

Kerron luennolla galaktisen astrologian perusteista ja miten sen avulla voimme esimerkiksi ymmärtää kokemuksiamme muiden ulottuvuuksien tai tähtikansojen ”vierailuista”. Galaktisen astrologian avulla saamme myös tietoa ja vahvistusta ihmiskunnan mahdollisesta galaktisesta perimästä.

Tiina Launonen – Kosminen Hattara on ollut vuosia henkisellä polulla ja löytänyt galaktisesta astrologiasta sen väylän mikä yhdistää niin monta hänen intohimoaan: totuuden etsiminen, astrologia, laajentuva tietoisuus, toiset ulottuvuudet ja maailmat. Hän haluaa galaktisen astrologian kautta auttaa kanssamatkaajia laajentamaan kuvaa itsestään ja maailmastaan sekä tarttumaan omaan potentiaaliinsa.

https://www.kosminenhattara.fi/
https://www.youtube.com/@kosminenhattara

Aika: ma 18.3.2024 klo 17.30

Paikka: Savonlinnan lyseon lukio, Kirkkokatu 1, 57100 Savonlinna

Luennon hinta 10 €
jäsenet 5 € 

HUOM! Yhdistyksen kevätkokoukseen tulevat jäsenet pääsevät ilmaiseksi luennolle. Kokous klo 17.30 alkaen, lämpimästi tervetuloa sankoin joukoin paikalle! Tiina aloittaa klo 18.00.