Puheenjohtaja Reija Turunen-Minä olen Messut

Lauantai 9.2.2019
Kun saavuin Finlandia talolle törmäsin heti Seija Laukkaseen, joka oli meillä vetänyt luokan täyteen kuulijoita edellisenä maanantaina! Hän oli menossa pitämään Workshopia ja oli iloinen siitä, että se oli loppuunmyyty! 

Lähdin tapaamaan Erkki Lehtirantaa, jolla oli myös Workshop samana päivänä! Erkki sekä Leena Niemelä ovat olleet useasti Savonlinnassa luennoimassa ja pitämässä kursseja.

Matkalla kuuntelemaan Tim Whildin luentoja kysyin Jukka Juntusta, olisiko hän kiinnostunut tulemaan uudelleen luennoimaan Hekryyn. Tämän tehtävän olin saanut jo lähtiessäni mikäli näen Jukkaa messuilla. Viimeksi hän piti esitelmän orgoniiteistä, jotka poistavat radiomastojen ja tietokoneiden yms. haitallisia säteilyjä. Jukka lupasi tulla mielellään!

Yritin etsiä Sirpa Lehtoa (meedio ja selvänäkijä Janakkalasta) Timin luennon alussa mutta Finlandia-sali oli niin täynnä, että sain vasta luennon jälkeen yhteyden häneen! Sirpastakin on tullut läheinen ystäväni vuosien saatossa ja soittelemme viikoittain toisillemme. Kiertelimme Sirpan kanssa eri osastoilla ja hän teki ostoksia, koska messut on erinomainen paikka ostaa sellaisia tuotteita, joita ei saa pieniltä paikkakunnilta. Kävimme yhdessä kuuntelemassa Kirsi ”Deepthi” Rannon ensiesityksen hänen uudesta levytyksestään!

Näin Anne Pöyhöstä, joka on ”kuuasiantuntija”. Häneltä sain vinkkejä erilaisista asioista kuten Sievin jalkineista, joissa on otettu maadoitus huomioon (pohjallisessa pieni keltainen ESD- merkki) ja niitä saa kuulemma jokaisesta kenkäkaupasta! Maadoittautumisesta tietää enemmän Erja Pauninsalo, jonka osastolla tutustuin maadoittaviin erikoislakanoihin.

Sunnuntai 10.2.2019
Toinen tehtäväni oli tutustua tulevaan luennoitsijaamme Pekka Kaarakaiseen, joka oli hyvin otettu siitä, että saa tulla meille luennoimaan ja lahjoittaa luentopalkkionsa hyväntekeväisyyteen!

Hänen viereinen osastonsa oli Catarina Degermanin. Catarina on Lorna Byrnen yhteyshenkilö Suomessa ja Lornahan kävi Savonlinnassa v. 2017 marraskuussa ja veti kuulijoita melkein 600 OKL:n liikuntahalliin! Catarina luennoi ennen Lornan tuloa hänestä ja vieraillut henkilökohtaisesti Irlannissa Lornan luona.

Antti Heikkilän luento terveydestä veti messuilla pääsalin täyteen kuten arvata saattoi! Ihmiset olivat aivan innoissaan ja taputtivat seisaallaan.

Aira Sahankangas luennoi lopuksi Ihmeiden Oppikurssin asioita, jotka olivat minulle tuttuja jo vuosien takaa.

Muuta en ostanut itselleni kuin Mehiläisvahapurkin. Siitä riittää, niin poronnahkaiselle rummullenikin kuin nahkakengille!

Reija Turunen