Ohjeita meediotilaisuuteen

Asioita, joita kannattaa huomioida meediotilaisuuteen tullessa.

Monesti tilaisuus saattaa hieman jännittää ja tulijan ollessa uuden asian äärellä, nuo tunteet ovat ihan normaaleja. Tilaisuuksissa on aina erityinen tunnelma. Ne eivät ole ollenkaan pelottavia tapahtumia, siellä on mukana iloa ja huumoriakin, riippuen viestin tuojan luonteesta. Meedio toimii siis viestien välittäjänä, joten tilaisuuteen tarvitaan kolme osapuolta: henkimaailma, meedio ja läsnä oleva yleisö.

Meediotilaisuuteen saavutaan aina ajoissa! Näin annamme kunnioituksemme meediolle ja henkimaailmalle, joiden kanssa olemme tämän yhteisen ajan sopineet. Hiljentyminen ja rauhoittuminen on hyväksi myös tilaisuuteen tulijalle. Myöhästyneenä et voi saapua paikalle, sillä ovet suljetaan täsmällisesti, jolloin taataan meediolle työrauha.

Tule tilaisuuteen avoimin mielin. Älä odota yhteydenottoa vain tietyltä henkimaailmaan siirtyneeltä, sillä jollain muulla voikin olla sinulle viesti, jolloin sen tulo voi vahingossa estyä. Olemalla avoinna ja läsnä, tuot energiasi meedion ja henkimaailman tavoitettavaksi.

Sulje puhelimesi kokonaan, pelkkä äänettömälle laittaminen ei riitä. Näin huolehdit omalta osaltasi tilaisuuden onnistumisesta. Tilaisuus on harmoninen ja rakkaudellisen energian ympäröimä.

Meedio kertoo alussa illan kulun ja mitä on luvassa. Jokaisella meediolla on omat työskentelytapansa.

Voit luottaa siihen, että meedion kautta henkimaailma ei ruodi julkisesti yksityistä elämääsi. Saatat saada viestin symboliikan avulla, jonka vain sinä ymmärrät, joten voit rauhassa ja luottavaisesti ottaa viestin vastaan. Henkimaailma ei puutu elämääsi, vaan olet itse vastuussa elämästäsi ja valinnoistasi. Viestit tuodaan sen puhtaimman rakkauden välityksellä ja usein myös vastaanottaja tuntee rakkauden tunteen kehossaan saadessaan viestin. Tunteet ovat monesti pinnalla, joten kyyneleet ovat sallittuja eikä niitä tarvitse hävetä.

Usein meedio joko kuvailee tulijan ulkonäköä, luonteenpiirteitä tai tapahtumia hänen elämästään. Tällöin on tärkeää, että vastaanottaja ilmaisee meediolle epäilevänsä viestin tulevan juuri hänelle. Jos meedio pyytää äänellistä vahvistusta, on tärkeää ilmaista selkeällä äänellä tuntevansa tulijan. Ääniyhteys voimistaa energiaa ja näin myös meedio saa vahvistuksen siihen, kenelle tulija on viestiä tuomassa. Jos joku asia ei tunnu oikealta, voit sanoa: ”en ymmärrä sitä nyt”. Joskus meediot saattavat myös kertoa suoraan yleisössä istuville, kenelle viesti on tulossa. Tällöin on myös tärkeä muistaa ääniyhteys.

Kiitos on paikallaan, kun saat henkilökohtaisen viestin. Henkimaailman tulija on saattanut odottaa kauankin, ennen kuin pääsee tuomaan sinulle viestin, joten on kohteliasta kiittää lopuksi. Älä harmistu, mikäli suoraa viestiä sinulle ei tulisikaan tilaisuudessa. Kuuntele tarkkaan muille tulevia viestejä, siellä saattaa olla sanomaa kaikille läsnäolijoille.

Meedion työskentelylle on ominaista virittäytyminen herkkään vastaanottavaan tilaan, joten kunnioitathan myös hetkeä tilaisuuden jälkeen ❤.

Tällöin tilaisuudesta saadaan harmoninen ja onnistunut sekä meedion on helpompi keskittyä vastaanottamaan saamiaan henkimaailman viestejä.