Varapuheenjohtaja Simo Siljamäki – Ajatuksen voima

AJATUKSEN VOIMA

Ihmisen mieli on uskomaton kapistus, se tuottaa päivässä jopa 60 000 ajatusta, toki kymmeniä jopa satoja kertoja samoja. Mieli uskoo kaiken mitä me sille kerromme. Ajatuksemme rakentavat meille tunnetiloja. Keho ja mieli toimivat aina ja koko ajan yhdessä, ajatuksemme ja tunteemme siis vaikuttavat meidän jokapäiväiseen elämäämme, henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiimme. Kun ajattelet samaa asiaa useamman kerran, niin se ajatus alkaa materialisoitumaan ja muuttumaan pikkuhiljaa todeksi.
Onko sinun ajatuksista yli 50% positiivisia? Vai sisältääkö merkittävä osa ajatuksistasi esim. pelkoa?
Kaikkien elävien olentojen perustana on tietoisuuden värähtely, me värähtelemme eri taajuuksilla energiaa. Energialla on erittäin suuri merkitys meidän henkiseen ja fyysiseen kehoomme. Energian värähtely vaikuttaa suoraan meidän kehon soluihin ja miten ne voivat. Jopa 95 % kehon soluista uusiutuu vuosittain.

Meidän mielellä, ajatuksilla ja tunteilla on erityisen merkittävä rooli, siihen minkä viestin solumme saavat uusiutuessa. Tiedetään, kun ihminen on kokenut vakavia traumoja, ne jättävät jälkensä hänen solumuistiin, josta ne periytyvät neljä sukupolvea eteenpäin jälkeläisten solumuistiin.
Suurin osa tarvitsemastamme energiasta tulee chakrajärjestelmän kautta. Chakrat ottavat
vastaan energiaa kehon ulkopuolelta esim. maasta ja auringosta ja jakavat sitä kehomme elimille ja hormonitoiminnalle, jokaisella chakralla on oma tärkeä tehtävä meidän henkisessä ja fyysisessä hyvinvoinnissa. Kun chakrat ovat tukossa tai epätasapainossa eivät kehomme elimet saa riittävästi energiaa, jos tämä tila jatkuu pitkään voi seurauksena olla jopa fyysisiä sairauksia.

Ajatuksemme ohjaavat chakrojemme toimintaa

Ajatuksillamme on suuri rooli chakrojemme optimaalisessa toiminnassa. Negatiiviset ja kielteiset ajatukset kuten esim. pelko, viha tukkivat energiajärjestelmämme ja aiheuttavat meille jopa fyysisiä ongelmia. Kun ajatuksemme ovat pääosin puhtaita ja rakkaudellisia, pysyy chakrajärjestelmä kunnossa ja energia virtaa kaikkialle kehoomme niin kuin pitääkin. Tämä toimii myös käänteisesti, kun chakrat toimivat optimaalisesti, niin ne ohjaavat meidän ajatuksia positiiviseen suuntaan.

                            ”Jos aina teet sitä, mitä olet aina tehnyt,

                                saat aina sitä, mitä olet aina saanut”

                                              -Albert Einstein-

Einsteinin lausahduksesta voi ilmeisesti vetää johtopäätöksen, että joskus on syytä muuttaa ajatuksia. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty.Me voimme vaikuttaa mieleemme, esim. pelkoa sisältävät ajatukset ovat yleisempiä kielteisistä ajatuksistamme ja tiedämme, että pelon vastakohta on RAKKAUS. Rakkaus tappaa pelon.

Lisää rakkaudellisia ajatuksia päivääsi, opettele olemaan kiitollinen, kohtaamistasi ihmisistä, asioista ja kaikesta mitä ympärilläsi tapahtuu. Kiitollisuus on yksi rakkauden muoto.
Huolehdi, että chakrasi toimivat. Jos sinulla on riittävästi henkisiä voimia, voit pyytää päivittäin esim. heti aamulla kun heräät, henkisellä käskyllä, ”että kaikki chakrani pyörivät oikeaa nopeutta ja oikeaan suuntaan” pyydä samalla, ”että kaikki kehoni solut ja mieli täyttyvät rakkaudella”

Energiajärjestelmämme voi mennä tukkoon lyhyestäkin vihan puuskasta tai pelon tunteesta sen takia kannattaa tehdä edellä mainittu itsehoito säännöllisesti, voit myös mitata chakrasi toimintakyvyn heilurilla tai varvulla. Kun ihminen kehittyy henkisesti korkealla ja lähenee valaistumista alkavat energiajärjestelmämme pysymään kunnossa.

Rakkaat ystävät pitäkää ajatukset ja chakranne puhtaina ja korkea värähteisinä.

Jos tulee kysymyksiä tai tarvitset apua, niin soita tai lähetä postia.

simo.siljamaki@gmail.com / 044 277 1200

Henkinen auttaja Simo Siljamäki