Ma 20.3 17:00 sääntömääräinen kevätkokous ja 18:00 Alexander Jalon luento: Tyhjä taulu

Kevätkokoukseen osallistuvat jäsenet ovat tervetulleita luennolle ilmaiseksi. Pyydämme yleisöä tuomaan mukanaan pienille lapuille kirjoitettuja toiveaiheita ja niille adjektiivi sekä sopiva verbi. Arvotaan sitten otsikko näistä kaikista. Luennon jälkeen käydään lopuista toiveotsikoista keskustelua ja luennoitsija vastaa yleisökysymyksiin. Alexander Jalo:Kirjailija, luennoitsija, DI, entinen yritysjohtaja.Holistinen tutkija, jonka mielenkiinnon kohteita ovat mm. moderni- ja metafysiikka, matematiikka, tekoäly, historia, talousmaailma, geopolitiikka, psykologia ja valtarakenteet.Jäävuori-seminaarin perustajajäsen www.jäävuori.fiHistorian ainoana suomalaisena oma shakin avausteoria kansainvälisessä julkaisussa.

Ma 20.2.2023 klo 18:00 Luento:

Kristiina Haltia: SielunUnelmakartta Taidelukion auditorio, Sotilaspojankatu 3.Luennon hinta 10 €/ opiskelijat ja jäsenet 5 €. Tervetuloa kuulemaan matkaani SielunUnelmakartan kanssa Suomessa. Ilolla ja valolla kerron miten SielunUnelmakartta syntyi, miten kartta on vuosien aikana kehittynyt, mitä kartantekijöille ja kartalle kuuluu nyt, sekä kartan synnyttäjien ihanista tempauksista ympäri Suomen. SielunUnelmakartan syvällinen filosofia tulee luennon aikana selväksi.  WORKSHOP-OMA SIELUNUNELMAKARTTA Laskiaistiistaina 21.2.2023 klo 18-21 Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G 2 kerros, 57100 SAVONLINNA  Illan hinta on 65€. Tervetuloa kokemaan ja tekemään oma SielunUnelmakartta. Se on on huikea tapa laittaa unelmasi, tarkoituksesi, kasvusi ja etenemisesi kartalle näkyväksi. Ilta avaa sinua näkemään sielusi viestit uusin silmin,…

Ma 16.1 2023 klo 18.00 Luento: SYVÄHENGITYS

Taidelukion auditorio, Sotilaspojankatu 3. Luennon hinta 10 €/ opiskelijat ja jäsenet 5 €. Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään.

Suruviesti

Pitkäaikainen puheenjohtajamme Reija Turunen nukkui pois rauhallisesti 16.7.2022 pitkäaikaisen sairauden murtamana.

Katso aiempia tapahtumia täältä