Luennot

Päivi Kaskimäki 9.9

 

Syksyn 2019 yleisöluennot.

Luennot jäsenille 0€, muille 5€. Ellei toisin ilmoiteta.Varaathan tasarahan.

 

 

 

 

 

9.9.2019 klo 18

Päivi Kaskimäki: MAYA-ASTROLOGINEN ILTA 

Illassa saat tietää maya-astrologisen merkkisi ja miten se etsitään maya-kalenterista.Syntymämerkkisi kertoo vahvuuksistasi ja kasvusi teemoista. Päivi kertoo, miten kuluva aika vaikuttaa sillä hetkellä merkissäsi maya-kalenterin valossa, jolloin osaat säätää tekemisesisinulle parhaaseen tahtiin. Tiedossa on mielenkiintoista maya-viisautta itsetuntemukseen. Elämme voimallista muutoksen aikaa, jolloin tunteet ja tuntemukset ovat sen mukaisia. Vanhaa poistuu tehden tilaa uudelle. Päivi kertoo illan aikana, miten nopeutuva aika vaikuttaa tietoisuuteemme ja mieten avautuvat aistimme toimivat uudistuvissa energioissa avaten mm. telepaattisuutta ja intuitiota. Olemme astumassa uuteen maailmaan ja olemma säätymässä tämän uuden maailman kansalaisiksi.

Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen katselmukseen

Varaukset tekstiviestillä 050-5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com. Paikka Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G. 2 krs, Savonlinna.

Hinta 60€ 30 min. / 95€ 60min. Katselumuksen voi tallentaa joko omaan kännykkään tms tallennusvälineeseen.

Lisätiedot ja esittely katselmuksista www.paivikaskimaki.com

 


 

23.9 klo 18

Pekka Kaarakainen: ALLAN KARDECIN TUTKIMUS TUONPUOLEISESTA

Pekka on useiden Kardecin teosten kääntäjä ja Allan Kardecin opin ystävät ry:n puheenjohtaja.

Luento kertoo Allan Kardecin tutkimuksesta: mikä sai Kardecin tutkimuksen lähtemään käyntiin ja kuinka se eteni? Minkä uuden näkökulman hänen tutkimuksensa paljasti? Kuinka tämä tieto on pelastanut lukemattomia ihmishenkiä?

Tilaisuuden alussa ja lopuksi on mahdollista hankkia laajasta valikoimasta aihepiirin kirjallisuutta.

 


 

7.10 klo 18

Hanna Era: KEMIKAALITON ELÄMÄ

Hanna on ammatiltaan eräopas, erityisryhmien luonto-opas, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, HeLMi-ohjaaja, rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja, sertifioitu Raindrop- ja Tunnevapautus-hoitaja. Lisäksi hän on yliopistossa kerännyt tietoja biologian, psykologian, kirjallisuustieteen ja sosiologian alalta.

Hanna "Öljynoita" aloitti v. 2013 tuoksuvat seikkailunsa eteeristen öljyjen maailmassa. Hän on kääntänyt suomen kielelle laajan määrän kansainvälisten öljykouluttajien koulutuksia: hyvinvoinnista kemiaan ja tieteellisestä tutkimuksesta viljely- ja tislausmetodeihin. Hän onkin siirtynyt tulkkaus- ja hoitotyöstä myös opettamaan eteeristen öljyjen käyttöä. Luennolla tarkastellaan, voisimmeko elää syvemmässä yhteistyössä- hyödyntäen arjen ratkaisussa niin kauneudenhoidon, hygienian kuin siivouksen suhteen enemmön luonnon omia raaka-aineita. Opimme tunnistamaan synteettisistä yhdisteistä ja kemikaaleista vaarallisimpia ja selvitämme, missä tuotteissa niitä erityisesti on. Luennon päätteeksi mielesi on täynnä toivoa ja uusia oivalluksia, joilla tuet arjessa oman perheesi hyvinvointia ja kotisi puhtautta sellaisilla keinoilla, joista myös Luonto Äiti kiittää.

 


 

21.10 klo 18

Sampo Manninen: IRTI PÄÄSTÄMINEN

Irti päästäminen on yksi tärkeimmistä oppiläksyistämme täällä maan päällä. Sampon meditatiivisessa irti päästämisen illassa pääset kokemaan rauhoittavaa rentoutumista sekä osallistumaan lempeään irti päästämisen harjoitukseen, jolla teet itseesi tilaa uudelle. Ilta on kokonasivaltainen henkisen hyvinvoinnin ilta; luvassa on oivalluksia, arkea helpottavia tekniikoita sekä leppoisaa ja hauskaa uuden luomista yhdessä.

Tule mukaan avoimin mielin!

 


 

3.11 klo 18 (HUOM. Poikkeuksellisesti Sunnuntai)

Tuula Jukola-Nuorteva: MEEDIOTILAISUUS

Tuula on tominut 20 v. henkisten ja psyykkisten taitojen ohjaajana ja meediona sekä Suomessa, että Englannissa. Mediaalisena viestinvälittäjänä Tuula uskoo siihem, että yhteydenotossaan rakastava henkimaailma tarjoaa meille mahdollisuuden tiedostaa elämän jatkuvan myös fyysisen elämän jälkeen. Viesteissään henkimaailma tarjoaa mahdollisuuden tarkastella asioita uudesta näkökulmasta.

Maksu 10€, jäsenet 5€

Yksityisvastaanotto 2-3.11 Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna. Varukset tekstiviestillä 050-5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com

 


 

18.11 klo 18

Jukka Juntunen: MONIULOTTEINEN ENERGIANVIRRATUS

Jukka kertoo luennollaan vapaasta energiasta, tietoisuuden ja luonnon korkeammasta älystä. Saamme tietoa todellisuuden, maailman ja ihmisten nykytilasta ja mahdollisuuksista sekä ihmisen ja maaioman historiasta.

Jukan nettisivut: organisaatio.fi

 


 

*Muutokset mahdollisia. Kysymyksiisi vastaa Reija Turunen p. 050 - 3526 647 (iltaisin).

*Jäsenmaksu 30 €/vuosi, toisen perheenjäsenen liittyessä jäseneksi maksu on puolet,

eli 15 €. Savonlinnan talousalueen ulkopuolella asuville 15 €/vuosi.

*Luennot kestävät 2-3 tuntia. Luentojen hinta jäsenille 0 € ja muille 5 €, ellei toisin ilmoiteta.  Varaathan tasarahan, kiitos!