Luennot

Kaisu Peltola

YLEISÖLUENNOT 2019 Taidelukion auditoriossa

 

 

 

 

 

 

 

Ma 18.2. klo 18

Kaisa Peltola, Perhekonstellaatio

JÄHMETTYNEISYYDESTÄ ELÄMÄN VIRTAAN:
Vapaaksi sukupolviketjujen näkymättömistä traumoista 

Henkisen kasvun tiellä pelkkä itsensä kanssa työskentely ei riitä. Olemme myös osa perhettämme, sukuamme ja kansaamme - ja tiedostamattamme kiinni ns. systeemisissä traumoissa. 
Saksalainen moderni mystikko Thomas Hubl kuvaa kansakuntien kollektiivista traumaa osuvasti jäätyneeksi järveksi. Sukupolvi toisensa jälkeen syntyy tähän jäätyneeseen järveen, eivätkä muusta tiedä. Siksi kollektiivista traumaa on niin vaikea todeta, olemme syntyneet ja kasvaneet siihen. Se on niin tuttu ja siksi näkymätön - emme näe sitä, emme tunne sitä, emme kuule sitä. Silti se pitää meidät kaikki jäätävässä otteessaan. 

Suomessa sodan - erityisesti sisällissodan - traumat ovat vasta nyt nousseet ymmärrykseemme. Vähemmän puhumme tiukan luterilaisen uskonnon ja sen muovaaman kulttuurimme luomasta ankaruudesta, ilottomuudesta ja suvaitsemattomuudesta. Jokaisella suvulla on omat salaisuutensa. Luennolla jaan myös kokemuksiani suomalaisten keskeisistä kollektiivista traumoista, joihin jatkuvasti törmään työssäni. 
Perhekonstellaatio on metodi, jonka avulla voimme tehdä näkyväksi oman perheemme ja sukumme kantamia taakkoja - ja vapautua niistä. Emme enää yhdisty esi-isiimme ja äiteihimme kantamalla heidän taakkojaan, vaan rakkaus ja alkuvoima voi vapaasti virrata läpi polvien ja jokainen yksilö voi astua voimakkaana kohti omaa elämäänsä. 
Kaisa puhuu myös häpeästä osana tätä jähmettyneisyyttä ja miten se liittyy yli-sukuolvisiin traumoihin. Osana luentoa Kaisa ohjaa pienen konstellaatioharjoituksen ryhmää kiinnostavasta aiheesta-tämä metodi pitää kokea.

Kaisa Peltola on Henkisen kasvun ohjaaja, KTM sekä Holistic Counselor (S.I.A.F). Hän toimii henkisen kasvun ohjaajana, järjestäen erilaisia kursseja sekä yksilöohjausta pääasiassa pääkaupunkiseudulla.

Suositut Häpeän Alkemia-kurssit pureutuvat häpeän vapauttamiseen hyvin kehollisella ja perusteellisella tasolla, perhekonstellaatiotyöpajoissa pureudutaan sukusysteemien traumoihin.

Häpeän Alkemia-kurssi Savonlinnassa 15-17.2.2019.

Katso https://www.facebook.com/events/335365950379385/

 

-------------------------------------------------

Ma 4.3. klo 18.00

Riitta Koskivirta

KIINALAISEN LÄÄKETIETEEN ELEMENTIT

Kiinalaisen lääketieteen tuntemat viisi elementtiä ovat Vesi, Puu, Tuli, Maa ja Metalli. Elementtien kautta selitetään energian ilmentymistä meille tuttujen luontoilmiöiden kautta. Luennolla Riitta kertoo ihmistyypeistä tämän teoreettisen näkemyksen kannalta; jokaisella meistä on piirteitä kaikista elementeistä, mutta yleensä löytyy yksi elementti, joka kuvastaa meitä kaikkein eniten. Kenties voit tunnistaa itsesi ja oman vallitsevan tyyppisi jo tämän luennon perusteella.
Lisätietoja Riitasta: www.koskivirta.fi

-----------------------------------------------

Ma 11.3. klo 18.00

Kaia-Liisa Reinut

KRISTALLIT PARANTAMISEN APUNA

Luennolla puhutaan millaisessa maailmassa elämme, mistä on peräisin kristallien energia ja miten ne parantavat sekä fyysisiä sairauksia että myös suhteitamme. Kerrotaan myös, miten toimivat Kristallihoito ja Kristalli-Reiki. Ja miksi on netissä niin paljon vastakkaista infoa kristalleista.

Kerrotaan myös kristalliväärennyksistä ja miten erottaa luonnolliset kristallit synteettisistä.

Luennoitsija Kaia-Liisa Reinut on puhunut kristallien kanssa koko elämänsä, oppinut Kristallihoitoa Intiassa ja Gemmologiaa USA:ssa. Hän on opettanut sekä Kristallihoitoa että Kristalli-Reikiä vuodesta 2011, kirjoittanut 4 Kristallihoidon oppikirjaa ja tekee Kristallihoidon sekä Kristalli-Reikin kursseja myös Suomessa.

 

---------------------------------------------------

Ma 1.4. klo 18.00

Harriet Piekkola

MEEDIOTILAISUUS (Maksu 10€, jäsenet 5€)

Meedioistunnossa meedio on henkimaailman sanansaattaja. Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa niin yksityisistunnoissa kuin yleisömeediotilaisuuksissa. Meedio välittää viestejä edesmenneiltä sukulaisilta, ystäviltä, naapureilta jne. todistaen, elämän jatkuvan kuoleman jälkeen.

Isossa yleisötilaisuudessa kunnioitetaan ihmisen yksilöllisyyttä, joten viestit eivät ole liian henkilökohtaisia ja kaikki voivat saada itselleen voimaa ja rakkautta viestien kautta.

Meediotilaisuus on aina parantavien energioiden hetki. Henkimaailma rakastaa huumoria, joten ilo, nauru ja kyyneleet ovat luonnollisia asioita tilaisuudessa.

Harrietin yksityisvastaanotot 2.4.2019 (30min 55 €)
Klo 10.00 / 10.30 / 11.00 / 11.30 / 12.00 / 12.30 / 13.45 / 14.15
Hyvänolon Kauneuskeskus Ruususessa, Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna.


Aikavaraus Ruususesta puh. 0400 959 477.

---------------------------------------------------

Ma 15.4. klo 18.00

Anna Kantola

TERVEYTTÄ RAVINNOSTA

Onko ruuan laadulla merkitystä? Miten ruoka-aineita kannattaa yhdistellä, jotta ruuansulatuksen olisi helppo toimia. Onko lisäravinteet tarpeellisia, minkälaisissa tilanteissa niihin kannattaa turvautua, onko laadulla väliä?

Lisätietoja Annasta: www.annakantola.fi

 

-------------------------------------------------------------

 

Ma 6.5. klo 18.00

Maiccu Kostiainen

ELÄIN MEEDIOTILAISUUS

Maiccu tulee kertomaan eläinkommunikoinnin uskomattoman upeasta maailmasta ja kaikesta mitä siihen liittyy.
Halutaksesi kommunikaatiota eläimesi kanssa ei mitään ongelmaa välttämättä tarvita. Yhä useammat ihmiset haluavat tietää mitä heidän lemmikeillään on sanottavana. Kommunikoinnin tarkoitus ei ole muuttaa eläimiä ihmisiksi tai ihmisiä eläimiksi. Tarkoitus on löytää meitä ihmisiä ja eläimiä lähentävä yhteinen kieli.

(Maksu 10€, jäsenet 5€)

 

------------------------------------------------------

*Muutokset mahdollisia. Kysymyksiisi vastaa Reija Turunen p. 050 - 3526 647 (iltaisin).

*Jäsenmaksu 30 €/vuosi, toisen perheenjäsenen liittyessä jäseneksi maksu on puolet,

eli 15 €. Savonlinnan talousalueen ulkopuolella asuville 15 €/vuosi.

*Luennot kestävät 2-3 tuntia. Luentojen hinta jäsenille 0 € ja muille 5 €, ellei toisin ilmoiteta.  Varaathan tasarahan, kiitos!