Luennot

 

Syksyn 2019 yleisöluennot.

Luennot jäsenille 0€, muille 5€. Ellei toisin ilmoiteta.Varaathan tasarahan.

 

 


 

21.10 klo 18

Sampo Manninen: IRTI PÄÄSTÄMINEN

Irti päästäminen on yksi tärkeimmistä oppiläksyistämme täällä maan päällä. Sampon meditatiivisessa irti päästämisen illassa pääset kokemaan rauhoittavaa rentoutumista sekä osallistumaan lempeään irti päästämisen harjoitukseen, jolla teet itseesi tilaa uudelle. Ilta on kokonasivaltainen henkisen hyvinvoinnin ilta; luvassa on oivalluksia, arkea helpottavia tekniikoita sekä leppoisaa ja hauskaa uuden luomista yhdessä.

Tule mukaan avoimin mielin!

 


 

3.11 klo 18 (HUOM. Poikkeuksellisesti Sunnuntai)

Tuula Jukola-Nuorteva: MEEDIOTILAISUUS

Tuula on tominut 20 v. henkisten ja psyykkisten taitojen ohjaajana ja meediona sekä Suomessa, että Englannissa. Mediaalisena viestinvälittäjänä Tuula uskoo siihem, että yhteydenotossaan rakastava henkimaailma tarjoaa meille mahdollisuuden tiedostaa elämän jatkuvan myös fyysisen elämän jälkeen. Viesteissään henkimaailma tarjoaa mahdollisuuden tarkastella asioita uudesta näkökulmasta.

Maksu 10€, jäsenet 5€

Yksityisvastaanotto 2-3.11 Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, Savonlinna. Varukset tekstiviestillä 050-5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com

 


 

18.11 klo 18

Jukka Juntunen: MONIULOTTEINEN ENERGIANVIRRATUS

Jukka kertoo luennollaan vapaasta energiasta, tietoisuuden ja luonnon korkeammasta älystä. Saamme tietoa todellisuuden, maailman ja ihmisten nykytilasta ja mahdollisuuksista sekä ihmisen ja maaioman historiasta.

Jukan nettisivut: organisaatio.fi

 


 

*Muutokset mahdollisia. Kysymyksiisi vastaa Reija Turunen p. 050 - 3526 647 (iltaisin).

*Jäsenmaksu 30 €/vuosi, toisen perheenjäsenen liittyessä jäseneksi maksu on puolet,

eli 15 €. Savonlinnan talousalueen ulkopuolella asuville 15 €/vuosi.

*Luennot kestävät 2-3 tuntia. Luentojen hinta jäsenille 0 € ja muille 5 €, ellei toisin ilmoiteta.  Varaathan tasarahan, kiitos!