Luennot

Luennot ja meediotilaisuus pidetään Taidelukion auditoriossa, Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna.

 

*Ma

 10.9.

 klo 18.00

 

 

Markku Pesonen

 

Esko Jalkasen peruskäsitteet

 Esko Jalkanen (05.06.1921-05.08.2007) sai keski-iässä kyvyn tarkastella todellisuutta yliaistillisin keinoin. Peruskäsitteitä mm. maasäteily, bioenergia, värähtely, henkinen kenttä.
Markku osallistui Savonlinnassa Esko Jalkanen luonnonvoimat yhdistyksen kurssille vuonna 2009. Sittemmin hän on käynyt useita kursseja. Jalkasen kuoleman jälkeen on saatu myös uusia kuntoutusohjeita ja kuntouksia voi tehdä kotona, vaikka koko maailmalle.

*Ma

 24.9.

 klo 18.00

 

 

 

 

Nanna Mikkonen

 

Vapaudu -
Polku hyvään elämään

 

Nanna on menestynyt ammattijohtaja ja yrittäjä, jonka uraan mahtuu opiskelu ja konsultointi Japanissa, suomalainen musiikkimaailma ja kansainvälinen viestintä- ja mainosteollisuus.

Ihmisen hyvinvointi arjessa on Nannan intohimo ja yli neljännesvuosisadan mittainen opintomatka liikunnan, ruokavalion ja positiivisen ajattelun maailmaan on luonut pohjan hänen kirjoittamalle kirjalle. ”Vapaudu – Polku hyvään elämään”.

 

 

 

*Ma

 8.10.

 klo 18.00

 

Tuula Uusitalo

Henkisestä tiestä

Tuula on pitkän linjan henkisen Tien kulkija, ikuinen opiskelija,

esoteerinen filosofi, kirjoittaja, toimittaja, taiteilija, runoilija ja säveltäjä.

Milloin itse kunkin henkinen Tie on alkanut?
Alkoiko se tässä elämässä heränneen henkisen tiedostamisen mukana.
Vai alkoiko se kaukaisessa menneisyydessä kenties aivan toisissa aurinkokunnissa? Elämän moniulotteisuuteen kuuluu, että tavallisen elämämme ohessa kuljemme henkistä tietä – toiselta nimeltään vihkimystie – päästäksemme takaisin sinne mistä olemme lähtöisin.

 

 

*Ma

 22.10.

 klo 18.00

 

 

Timo ja Ksenia
Seppänen

 

Ajatuksen voima

Timo ja Ksenia kertovat ajatuksen voimasta ja miten ajatus muuttuu todeksi. Useat esimerkit ovat heidän omasta elämästään.
Kuinka tahto rakennetaan ajatuksessa niin, että se palvelee meitä parhaalla tavalla? Miten positiivinen ajattelutapa vaikuttaa meidän elämään ja miten se toimii.  On erityisen tärkeä seurata missä meidän ajatukset ovat ja mitä pyöritämme päässämme aamusta iltaan.

Jokainen ihminen voi kehittää itseään, taloudellista asemaansa ja kokonaisvaltaisesti parantaa omaa elämäänsä, kun oppii käyttämään universumissa olevia energioita oikein.
 

 

 

 

*Ma

 5.11.

 klo 18.00

 

Johanna Blomqvist


Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

Tohtori, fyysikko Johanna Blomqvist on kirjoittanut kirjan ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja parantamiseen”
Mitä on energiahoidoissa välitettävä ”energia”?
Toimivatko energiahoidot, ja jos toimivat, niin mihin?
Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista – vai voiko mitään?
Näihin kysymyksiin Johanna halusi löytää vastauksia.
Hän kertoo luennolla siitä, miten tutustui energiahoitamiseen kiinnostavien tutkimusten kautta, opetteli energiahoitamista ja miten haki vastauksia yllättäviin kokemuksiin tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielestä ja tietoisuudesta.

 

 

 

 

*Ma

19.11.

klo 18.00

 

Harriet Piekkola

 

Meediotilaisuus

 

(Maksu 10€, jäseniltä 5€)

Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa niin yksityisistunnoissa kuin yleisömeediotilaisuuksissa. Henkimaailma ei koskaan käske tekemään mitään, vaan kunnioittaa sielun vapaata tahtoa.

Meedio tuo lohdutuksen sanan läheisensä menettäneelle, rakkaudessa antaen uskoa ja luottamusta elämän jatkumisesta toisella tasolla. Meedio ei ole kuitenkaan ennustaja, joten valmiita vastauksia ei ole.
Yksityisvastaanotot 20.11. (30 min 55 €) Ruususessa Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna, aikavaraus Ruususesta puh. 0400 959 477.