Ma 16.1 2023 klo 18.00 Luento: SYVÄHENGITYS


Taidelukion auditorio, Sotilaspojankatu 3.
Luennon hinta 10 €/ opiskelijat ja jäsenet 5 €.
Syvähengitys on tehokas ja turvallinen metodi kehon jännitysten purkamiseen ja kehon avaamiseen. Useimmat meistä osaavat syntymänsä jälkeen hengittää syvään. Vuosien myötä traumaattiset kokemukset ja vastoinkäymiset, joita emme kykene käsittelemään, alkavat kertyä kehoon elintilaamme kaventaviksi jännityksiksi. Kadotamme kyvyn olla spontaaneja ja hengittää luonnollisesti. Syvähengityksellä alamme hieroa näitä jännityksiä auki ja tekemään tilaa. Syvähengitys auttaa meitä tuntemaan todellisia tunteitamme ja löytämään lähemmäs omaa todellista itseämme. Sen avulla voimme saada takaisin lapsenomaisen spontaanin ilon, nautinnon, avoimuuden ja hetkessä elämisen taidon. Kun hengitys muuttuu aidosti syvemmäksi, elämä voi muuttua. Ihmisen on helpompi hyväksyä itsensä ja kehonsa sellaisena kuin se on.

Luennnoitsijat: Pragita ja Sudeva
Olemme kulkeneet syvähengityksen, tantran, musiikin ja meditaation tiellä yli 30 vuotta
tiennäyttäjänämme intialainen mystikko Osho. Tämän itsetuntemusmatkan myötä olemme jo
toistakymmentä vuotta jakaneet kokemustamme syvähengitys- ja tantrakursseilla myös muille. Olemme eläneet 18 vuotta uusioperhe-elämää ja ihmissuhdekoulua toistemme kanssa. Musiikki, Sudevalla pianon soitto ja Pragitalla laulu, sekä näihin liittyvät opetustyöt, ovat myös tärkeä osa elämäämme.

Lisää tietoa: www.elontuli.fi

Ti 17.1.2023 klo 17-21 WORKSHOP – SYVÄHENGITYKSELLÄ KOHTI ILOA, VAPAUTTA JA OMAA VOIMAA

Tule kokeilemaan syvähengitystä ja vapauttamaan kehosta jännityksiä ja stressiä. Syvähengitystyöskentely tarjoaa mahdollisuutta päästä yhä lähemmäs itseä sekä astua omaan voimaan. Se lisää virtaavuutta, vapautta, nautintoa kehoon ja elämään. Illan aikana tanssitaan, tehdään bioenergeettisiä harjoituksia, syvähengitetään ja rentoudutaan turvallisessa ohjauksessa.

Ilmoittautumiset: Arja Immonen p.0505850624
www.hoitolauusikuu.com