Syksy 2021

 Syksyn luennot 2021

Luennot ja meediotilaisuus pidetään Taidelukion auditoriossa: Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna. Tilaisuudet kestävät noin 2 tuntia.
Muutokset mahdollisia koronatilanne huomioiden.

Luentojen hinta 10 €/ opiskelijat ja jäsenet 5 €.
Meediotilaisuus 20 € / opiskelijat ja jäsenet 10 €.
Maksu käteisellä̈. Varaathan tasarahan, kiitos!

Maanantai 13.9. klo 18.00 luento

Tuula Huhtala:

TAROTMESTARI JOHTAA TAROTIEN SALOIHIN

Tuula on paljasjalkainen saaristolainen Turun saaristosta Nauvosta, asuu edelleen kesät Nauvossa.

Lapsuudessa ja nuoruudessani tulivat tutuksi myös enkelit, henkiolennot ja maahiset, jne. Olin pientilallisen tyttö ja vanhempani eivät kuuluneet edes kirkkoon, joten henkisyyttä en oppinut heiltä.

Iän karttuessa lähdin opiskelemaan Naantalin emäntäkouluun, josta opiskelut jatkuivat tarjoilijaksi.

Tarotit aloitin harrastuspohjalta 1986 ja opiskelua kirjasta Aleister Crowley + kortit. Tutustuin Tarotien historiaan Helsingin ja Turun yliopistossa, Kaisa Inkinen kirjoitti Helsingin yliopistossa Pro Gradun Taroteista liittyen uskontotieteisiin. Aloin myös pitämään kotikutsuja tulkintojen merkeissä, aloitin vastaanoton Turun luontaishoitola Konsa kartanossa jossa teen tulkintoja edelleen. Olen kiertänyt myös laajasti erilaisissa Suomen suurimmissa messutapahtumissa. Erikoistunut keskiaikaisiin markkinoihin, käynyt mm Savonlinnan keskiaikaisilla markkinoilla Olavinlinnan läheisyydessä tulkintoja tekemässä. Olen esiintynyt lukuisissa radio ja Tv ohjelmissa asian tiimoilta. Astral TV :ssä olen tehnyt tulkintoja vuodesta  2014. Pidän myös Tarot kursseja ja Meditointi tapahtumia. Työskentelen aina valon enkeleiden avustuksella, Tarot tulkintaa ei voi opetella pelkästään kirjoista vaan vaatii myös henkisiä lahjoja, vahvaa intuitiota. Tarot tulkinnan avulla elämäsi suuntaviivat hahmottuvat selkeämmin.

Tuulan luennolla sivutaan mm. Tarotien historiaa ja miten kortteja voi käyttää, miten ne eroaa ennustamisesta, mitä eroa on erilaisilla korteilla, voiko Taroteilta kysyä vastauksia?

Tuula Huhtala pitää myös Savonlinnassa luennon yhteydessä yksityisvastaanoton. Paikka ja ajat ilmoitetaan erikseen lähempänä ajankohtaa.

Maanantai 27.9. klo 18.00 luento

Siw Backas perui tulonsa, Simo Siljamäki piti luennon hänen sijastaan hyvistä energioista ja kunka ne auttavat meitä pysymään terveinä.

Siw Backas: KAPPALISTISEN ELÄMÄNPUUN OPETUKSET

Kaikkina aikakausina ihmiskunta on tavoitellut ikiaikaista Viisautta. Monien varhaisten kulttuurien oppien joukosta löytyy arvokkaita opetuksia.

Kabbalistinen Elämänpuu kätkee sisälleen tällaisen monitasoisen opetuksen. Se antaa ihmiselle askelmat kulkea kohti suurempaa tietoisuutta ja viisautta.

Kun tietää ja tuntee nämä askelmat, voi arvioida myös omaa elämäänsä uusin silmin.

Käymme luennolla läpi Elämänpuun askelmat ja avaamme niiden eri tasoja. Keskustelemme myös ihmisen henkisestä kasvusta ja lopuksi pidämme meditaation.

Toimin aiemmin opettajankouluttajana Helsingin yliopistossa yli 20 vuotta, mutta jouduin jäämään pois tästä opetustyöstäni pitkäaikaisen homealtistuksen vuoksi. Ihmisen Henkisen kasvun laaja-alainen opettaminen on ollut lähellä sydäntäni useiden vuosien ajan. Muinaisten kulttuurien Ikuinen Viisaus ja sen jakaminen tähän aikaan on tärkeä osa tätä opetusta. Olen pitänyt luentoja myös muista varhaisten kulttuurien viisauden opeista mm. Muinaisen Egyptin symboliikan, temppeleiden ja jumaluuksien opetuksista ja Pistis Sophiasta.

Tervetuloa mukaan Elämänpuun polulle!

Maanantai 11.10.2021 klo 18.00 Luento

Taavi Kassila: SOKRATES JA RAKKAUDEN TIKAPUUT

Sokrateella oli omat opettajansa jo murrosiästä alkaen. Tärkein heistä oli papitar Diotima, joka opetti nuorelle Sokrateelle rakkauden tikapuiden mystisiä salaisuuksia. Sokrates oivalsi, että voidakseen nousta näitä henkisen kehityksen tikapuita ylemmäksi tuli irrottaa ne riippuvuuden naulat, jotka sitovat sielun ruumiiseen. Sokrates sanoikin, että tosifilosofin tehtävä on vapauttaa sielu.

Sokrates teki minuun jo koululaisena suuren vaikutuksen nöyryydellään ja hyvällä huumorintajullaan. Niinpä halusin paneutua Sokrateen henkiseen kasvuun kirjoittamalla aiheesta dokumenttiromaanin. Havaitsin pian, että Sokrates ei ollut vain merkittävä filosofi vaan samalla mystikko, joka seurasi alati viisauden jumalattaren antamia ohjeita.

Taavi Kassila on elokuvaohjaaja ja kirjailija, joka on haastatellut monia aikamme merkittäviä henkisiä opettajia ja kirjoittanut joogasta ja henkisyydestä yli 20 kirjaa.

Maanantai 25.10 klo 18.00 Luento

Tuija Tiippana: TAVALLISEN SELVÄNÄKIJÄN JA ENERGIAHOITAJAN MATKASSA

Imatralta kotoisin olevalle Tuija Tiippana henkisyys on ollut oman rohkeuden löytämistä, sekä sydämen sivistyksen ja viisauden vahvistamista. -”Henkisyys ei ole mystistä vaan tavallinen, meissä kaikissa oleva asia.” Jos hänen työtään pitää jollain sanalla kuvata, se on ”kanavoitu energiahoito. ”

Aiemmin Tiippana työskenteli Imatran kaupungilla lastentarhanopettajana. Hän työskenteli paljon erityislasten kanssa, ja oli kiinnostunut etenkin kontaktin saamisesta niihin lapsiin, jotka eivät osaa ilmaista itseään. Tähän hän käytti draamapedagogiikan opinnoissa omaksumiaan menetelmiä ja kouluttautui lisäksi luovuusterapeutiksi Kymenlaakson kesäyliopistossa. Vapaa-ajallaan hän auttoi luovin ja toiminnallisin menetelmin perheitä, joilla oli ongelmia. Silloin hänelle avautui henkisiä lahjoja. Hän huomasin puhuvansa telepaattisesti joidenkin lasten kanssa, ja alkoi nähdä heidän sukujensa tarinoita.

 
  

Kerran eräs puolituttu etsi apua. Tiippana otti hänen päästään kiinni ja alkoi nähdä, mikä hänen tilanteensa oli. -”En säikähtänyt tai hämmästynyt, mutten myöskään osannut kuvitella, että olisin yksi tällaisista.”

Monet kääntyvät Tuija Tiippanan puoleen silloin, kun heidän elämänsä on taitekohdassa. — ”Olen kanssakulkija ja auttaja silloin, kun ihminen pystyy itse prosessoimaan asioitaan.” Kun Tiippana katsoo elämäänsä taaksepäin, hän ei olisi ikinä uskonut, että tekisi mitään tällaista työkseen. Nyt Tiippanan kotona sijaitsevat työpisteet ovat hoitohuone ja lepotuoli, jossa hän hoitaa asiakkaita puhelimitse.

Tuija Tiippana pitää luennon aikana yhteisen ryhmähoidon ja kanavoinnin.

(Lähdeteksti ja kuva: Kaisa Beltran – Uutisvuoksi 2.3.2019)

Maanantai 8.11. klo 18.00 luento

Jukka Muhonen: KRISTALLIKALLOT

Olen Jukka Muhonen, energiahoitaja, kuvataiteilija ja rajatiedon tutkija.


Minua heräteltiin 2018 kesällä muistamaan yksi tärkeä elämäntehtäväni:
työskentely kristallikallojen, niiden tietoisuuden ja kristallikallo-tietoisuusverkon kanssa auttaen muutoksissa, joita kohden me ihmiskuntana kuljemme.

Uskon, että heräämisen mahdollisti useampi asia, mm. työskentely uuden energiahoitomuodon kanssa. Kristallikallo kertoi eräässä meditaatiossa, että hänen värähtelytaajuutensa on hyvin samanlainen kuin Elämänkosketus-energian – erona, että hän värähtelee hieman eri oktaavissa.

Tässä ajassa oleva vahva muutoksen energia tukee monenlaista valotyötä, jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä heräämään. Tätä ennen olen tehnyt pitkän matkan tutkien asioita, joita olen kokenut yli 20 vuoden aikana.

Pidän myös Kristallikallo-workshopeja ja teen ryhmämatkoja Bosnian pyramideille.

Sunnuntai 21.11. klo 16.00-18.00 meediotilaisuus

Tarja Senne: MEEDIOTILAISUUS

Tarja Senne on transsimeedio. Transsi-työskentely on yksi tapa toimia viestittä-jänä/ kanavoijana. Tilaisuus etenee hen-kien ohjaamana rakkaudelliseen energia- virtaukseen, luoden uskoa ja toivoa tulevaan. Tarja toimii Kristustietoi-suudessa. Parantavat energiat ja enkelit ovat läsnä.

Tilaisuudessa voit saada erilaisia auttavia viestejä terveyteen tai tulevaan liittyen. Ehkä Rakkaasi tai lähimmäisesi haluaa lähestyä sinua meedion kautta. Joskus henkimaailma sallii jonkun siirtyneen taiteilijan tulla Tarjan kautta maalaamaan. Tarja on siten myös transsitaiteilija.

Tarjan henkiset kyvyt puhkesivat toimintaan jo aivan pikkulapsena ja ne vahvistuivat kohtaamisissa eri energioitten kanssa. Hänellä oli erittäin vahva rajakokemus lapsuudessa sairastettuaan synnynnäisen sydänvian, jossa hänelle annettiin jo tieto tulevasta tehtävästä. Tarja on lähtöisin Lapinläänistä ja sieltä vaiherikkaan elämänsä aikana hän päätyi 2004 asumaan miehensä Juhani Senne’ n ja lapsiensa kanssa Vääksyyn, jossa alkoi henkien ohjaamana tietoisempi auttamis- ja meediotoiminta.

Tarja on esiintynyt ja esiintyy mm. Hengen ja tiedon messuilla Helsingissä. Avartuvassa Ihmiskuvassa: Helsingissä, Kuhmoisissa Ultran Avoimissa ovissa, eri henkisissä yhdistyksissä, Jyväskylän Paraseurassa, Hartolan seminaarissa, Vääksyssä, Tampereen Ufo ry: ssa ym.

Hän on vetänyt pienryhmiä, joissa hän ja henkimaailma on opettanut inspiraatiotaidetta tai henkimaailma on pitänyt eriaiheisia luentoja. Senne-päivät ovat olleet myös lähes jokavuotinen yhden päivän tapahtuma jossa on voitu tavata eri henkisenalan ihmisiä, luentoineen. Juhani Senne on kirjoittanut Tarjasta kirjan: ”Toinen jalka taivaassa”. Lisäksi Tarja maalaa tilaustyönä voimatauluja ja hänen sivuiltaan voi ostaa muitakin taidetöitä.

Tarjalle on varattavissa aikoja  yksityisvastaanotolle lauantaina 20.11 iltapäivällä ja sunnuntaina 22.11 aamupäivällä. Hinta on 60 € 30 min, 75 € 45 min tai 85 € tunti.

Selvänäkö, aurasta katsominen enregia-ja henkihoito. Mitä oppaasi/ auttajasi/ enkelisi haluavat Sinulle kertoa. Kenties terveyttä koskevia asioita, tulevaisuutta usein symbolien muodossa, joita mahdollisesti avataan, ohjausta elämääsi. Voit tehdä kysymyksiä. Ehkä rakkaasi toiselta puolelta tulevat tapaamaan. Mahdollisesti tulee tietoa myös edellisistä elämistä.

Ajanvaraus numerosta: 0407439121. Parhaiten klo 20-21.00 tai tekstiviestillä.

valoilorakkaus.com

Lauantai 27.11 klo 10-16 , sunnuntai 28.11 klo 10-15

Tuula Huhtala: TAROTKURSSI

Paikka: Ruusunen, Olavinkatu 44

Käymme alussa läpi 78 kappaletta kortteja:  Avaan sitä, miten tarot-kortteja käytetään: -Uusien korttien käyttöönotto -Korttien sekoittaminen -Korttien säilytys -Onko tulkintapaikalla/ympäristöllä merkitystä.

Käymme läpi korttien tulkintaa kuten niiden värit, symbolit, omat reaktiot ja tulkinta oppikirjan perusteella (tätä ei tarvita myöhemmin). Tarot Sielun Peilikirja antaa esimerkkikysymyksiä, jos ei heti osaa kysyä taroteilta. Voitte myös käyttää omia kortteja riippumatta siitä, kenen kortit teillä on.

Pienten salaisuuksien korteista Sauvat=Tuli, Maljat=Vesi, Miekat=Ilma, Lantit= Maa Käymme läpi myös värit, koska niillä on iso merkitys tarot-pöydässä. Teemme runsaasti erilaisia pöytiä, ja alkupuheenvuoron ja kortteihin tutustumisen jälkeen alamme tekemää ns. parityöskentelyä.

Osallistujamäärän on hyvä olla minimimissään 10. Kurssi alkaa klo 10.00 juodaan kupit kahvia, ja keskustellaan alkavasta kurssista. Päivällä omakustanteinen lounas (joko omat eväät tai poiketaan alakerran kahvilassa), iltapäiväkahvit kuuluvat kurssin hintaan. Kun ilmoittaudutte, kertokaa, haluatteko lounaan kahvilassa.

Kurssin hinta on 135 €. Ilmoittautumiset suoraan Tuulalle,  mielellään sähköpostiin tuula.huhtala@windowslive.com  tai soittamalla 041 7071920. Maksu tilille FI27 3939 0020 9869 49 Tarot Vanha viisaus

Lisäinfoa puhelimitse.+358417071920 

www.tarottuula.wordpress.com (Tarot-Tulkitsija / Kirjailija / TV-juontaja)

Instagram: @tarottuula

 
  

Lauantai 4.12.  klo 17:00 -19.00

PIKKUJOULU

Paikka: Kahvila Alku (Olavinkatu 44)

Ohjelmassa jouluinen glögi, ruokailu buffetpöydästä,

musiikkia ja jälkiruokakahvit.

Menussa:

Alkoholiton glögi

Raikas vihersalaatti

Omena juustosalaatti kahdella juustolla

Alkun sienisalaatti

Yrttinen tomaatti sipulisalaatti

Sillisalaatti

Valkopapu savulohisalaatti

Kylmäsavulohi

Graavilohi

Peruna

Punajuuri sinihomejuustovuoka

Karamellisoidut lantut sekä porkkanat

Bataattilaatikko

Uunissa haudutettu mausteinen possu

Glögikastike

karjalanpiirakat munavoi

Kahvi/tee

Pannacotta

Tilaisuuden hinta jäsenille 15 e ja muille osallistujille 30 e .

Pyydämme teitä ilmoittautumaan 29.11 mennessä tekstiviestillä 

Heidille  p. 040 371 8760. Liittäkää viestiin nimenne ja mahdollinen tieto erikoisruokavaliosta. Maksun voi suorittaa yhdistyksen tilille FI63 1137 3000 6214 80 ilmoittautumisen jälkeen.