Kevät 2015

Ma 12.1.  klo 18-21 Luento Anu Väisänen ja Tapyo ”Taivas maan päälle -Heaven on earth”

Uusi korkeampaan rakkauteen perustuva parannus- ja kanavointitapahtuma. Meedio Anu Väisänen ja parantavan musiikin säveltäjä Tapyo ovat luomassa uutta voimakkaampaa tapaa auttaa ja hoitaa ihmisiä. He yhdistävät valokehonsa yhdeksi yhteiseksi kanavaksi, jonka kautta voidaan kanavoida entistä tehokkaammin korkea värähteistä energiaa. Toisin sanoen heidän ”laajakaistansa” pystyy ottamaan vastaan nopeammin ja korkeammalta tasolta suurempaa määrää valon energiaa. Kysymys on siis eräänlaisesta kaksoissielujen energioiden yhdistymisestä, jossa ”yläkerran” auttajat saavat paremman kontaktin maanpäällisiin yhteistyökumppaneihinsa.
*Yksityisvastaanotot Ruususessa 12.–13.1.15
Anu 45 min/60 euroa ja Tapyo 30 min/40euroa.
Ajanvaraukset puh. 050 340 8719 / Anu Väisänen


Ma 26.1. klo 18.00 Luento Juha Siira ”Tunteiden vapauttamistekniikka”

EFT on kiinalaisen lääketieteen ja kinesiologian perusoppeihin ja perinteisen psykoterapian perusmalleihin pohjautuva uusi ja tehokas menetelmä, jossa sormen päillä kevyesti taputetaan kehossa olevia akupisteitä sekä samanaikaisesti ajatellaan itselle haitallista ongelmaa tai asiaa.
 EFT koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujan energiapsykologiseen lähestymistapaan psykologisten ongelmien, kuten negatiivisten tunteiden ja ajatusten hoidossa.


Pe-La 30-31-1. Markku Backman/ Rummuntekokurssi
Katso kohta kurssit


Ma 9.2. klo 18.00 Luento Jukka Nieminen ”Muinaisten kivijumalien jäljillä – kaikuja menneestä?

Suomessa on edelleen kokonaisia muinaismuistotyyppejä, joista ei tiedetä mitään. Yksi sellainen ovat metsien kätköissä olevat ihmis- ja eläinpäiset kivet eli toteemikivet. Ne ovat pystytetty jo kalliomaalauskulttuurin aikaan – elleivät aiemminkin – ja niiden esiintyvyys vain tihenee itäsuomeen päin. Mitä nämä kivet ovat, miten ne voi tunnistaa ja mikä niiden merkitys on ollut? Piileekö taustalla jokin esoteerisempikin selitysmalli?

Luentoaihe on uniikki ja ainutlaatuinen, sillä tiettävästi näistä asioista ei ole koskaan aiemmin puhuttu missään. Elämystakuu siis luvataan.


Ma 23.2. klo 18.00 Luento Irma Rantala ”Ylösnousseiden mestareiden jalanjäljillä”
Ihmiskunta elää ennen kokematonta tietoisuuden heräämisen aikaa. Pääsy syvään henkiseen tietoon, joka oli aiemmin mahdollista vain pienelle ihmisjoukolle, avautuu nyt kaikille ihmisille. Kehitys on havaittavissa kaikkialla maailmassa. Monet ovat tästä riemuissaan -vihdoinkin – toiset taas tuntevat epätietoa, hämmennystä tai tarjuntaa. Mistä oikeastaan on kysymys? Mitä nyt tapahtuu?


 Ma 9.3. klo 18 Luento Erkki Lehtiranta ”Musiikki, henkisyys ja tiede – löytyykö yhteinen sävel? Luennon maksu 10 euroa

Musiikki merkitsee eri asioita eri ihmisille. Harvassa ovat kuitenkin ne ihmiset, joihin se ei olisi tehnyt jossain vaiheessa syvää vaikutusta. Tieteellinen tutkimus on tuonut lisävalaistusta musiikin vaikuttavuuteen, mutta vieläkin tärkeämpiä ovat olleet ihmisten omat musiikkiin liittyneet kokemukset. Monille musiikki edustaa pyhän kosketusta maallistuneessa maailmassa. Luennolla musiikin, tieteen ja pyhyyden yhtälöä tarkastellaan eri näkö- ja kuulokulmista. Mukana on musiikkinäytteitä eri ilmansuunnilta ja kulttuureista.
Yksityisvastaanotot: tulkinta henkisen astrologian pohjalta. ½-tuntia 50 e ja
tunti 90 e. Konsultaatiot voi nauhoittaa esim. tallentavalla kännykällä. Varaukset erkki@smilingstars.fi Ilmoita ajanvarauksen yhteydessä kellontarkka syntymäaikasi ja sekä syntymäpaikkakunta, että nykyinen asuinpaikkakuntasi.


M 23.3. klo 18 Luento Minna Häkli ”Sydänyhteys”
Oma sydänsakra on tärkeä kaikille. Harjoitusten ja oman oivalluksen kautta otamme yhteyden sydänsakraamme ja sen kautta pääsemme vuorovaikutukseen omaan itseemme ja muihin esim. paikkaan, kotiin, eläimiin yms. Yhteyden laatu riippuu siitä, miten sydämesi voi mielen tasolla. Tunne oma sydämesi ja sen vointi.


Ke 25.3. klo 17.30 Kevätkokous

Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokous on Uusi Kuussa ennen keskusteluillan alkua. Tervetuloa.


Ma 13.4. klo 18.00 Ritva Nuotio ”Meediotilaisuus”,
Olen tehnyt 7-8 vuotta yksityisistuntoja ja meediotilaisuuksia sekä erilaisia workshoppeja. Olen kouluttautunut Helsingin Spiritualistisessa Seurassa.. Olin Lahden Henkisen Kasvun mediaalisen peruskurssin kouluttajana viime vuonna.”

Yksityisistuntoja meediotilaisuuden jälkeisenä päivänä ti 14.4.

Varaukset s-postilla susibelle(at)hotmail.com

Meediotilaisuuden maksu on 10 euroa.


Pe-La-Su 15-17.5.  Kurssi Ascension

Elä jokainen päivä Ylistyksessä, Kiitollisuudessa ja Rakkaudessa.
Opi meditoimaan Ensimmäisen Sfäärin viikonloppukurssilla Savonlinnassa. Ilmoittautumiset 17.4. mennessä s-postilla arya@ishayas.net
Kurssin hinta 280 €
Kurssipaikka ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Katso kohta Kurssit


La 23.5. klo 1.00 Kevätkauden päättäjäiset Kerimäellä Via-Akatemian koulutuskeskuksessa, Kaukalinnassa klo 11 alkaen. Ohjelmassa on talon ja toiminnan esittelyä. Terttu Seppänen laulattaa, toiveidemme mukaan, kevätlauluja tai henkisiä lauluja pianon säestyksellä. Meditaatiohetki pidetään vastavalmistuneessa kappelissa.  Päivän päätteeksi tutustumme Wanhaan Apteekintaloon Kerimäellä.
Tapahtuma on jäsenille ilmainen ja muille maksu on 15 euroa (sisältää lounaan ja päiväkahvin). Ilmoittaudu Susille susibelle(at)luukku.com 18.5. mennessä ja kerro ruokarajoitteesi sekä tarvitsetko kyydin Kaukalinnaan.