Syksy 2015

Luennot pidetään Taidelukion auditoriossa, Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna (ellei toisin mainita). Maksu jäseniltä on 3 € ja muilta 5 € (ellei toisin mainita)  Luennot kestävät 2-3 tuntia.


Ma 14.9.  klo 18.00 Luento Irja Härkönen ”Henkinen voimavara arjessa”

Irja välittää myös enkeliviestejä.


Ma 28.9. klo 18.00 Luento Aki Matilainen ”Transformaatio” info

Tilaisuudessa käsitellään sitä kuinka henkienergia korvaa ns. sielun energian maapallolla ja kuinka myös aikuisilla on mahdollisuus päivittää oma energeettinen rakenteensa ja kuinka se vaikuttaa elämäämme.


Ma 12.10. klo 18.00 Luento Mirja Nylander ”Metsä parantaa”

Mirja käsittelee tätä aihetta mielen ja sielun tasolla (osittain myös kehon tasolla). Harjoitellaan myös aina peruspuuhengitystä sekä tehdään mielikuvamatkan solutasolla vaikuttavaan lempimetsään ja muitakin sopivia harjoituksia luennon lomassa.


Peruuntunut La 24.10. Markku Backmanin Rummuntekokurssi

Su 25.10. Arto Hämäläinen pitää rummuntekokurssin, katso kohta kurssit


Markun luento peruuntunut!
Ma 26.10. klo 18.00-19.30  Luento Sari Nyrhinen ”Positiivisen ajattelun voima

Miten ajattelu ja asenteet ohjaavat elämäämme? Miten ajatteluaan ja asenteitaan voi muuntaa? Luennolla menetelmiä ja niiden vaikutuksia esitellään esimerkein. Luennolla ei jaeta materiaalia, joten ota omat muistiinpanovälineet mukaan.

Sari Helena Nyrhinen on syntyisin Enonkoskelta. Hän on ensimmäiseltä ammatiltaan diplomi-insinööri. Diplomi-insinöörinä hän erikoistui muutokseen johtamiseen, erityisesti myönteiseen muutokseen ja kehitti ”muutos on mahdollisuus” – valmennuskokonaisuden 2000 – luvun alussa. Samalla hän perehtyi erilaisiin myönteisen ajattelun menetelmiin, energialääketieteeseen, Reikiin ja kundaliinijoogaan. Silloin hän asetti kaksi tavoitetta omalle toiminnalleen: pelkojen vähentäminen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen.

Vuodesta 2005 hän on tehnyt koulutuksia, valmennuksia ja joogaohjauksia oman yrityksensä Strategiaenkeleiden kautta. Samalla hän on jatkanut omia opintojaan opettajan rooliin

(kasvatustieteen maisteri, teologian kandi), energiatyöskentelyn (erityisesti bioenergian, henkisen be:n ja olevaisen eri tasojen tutkimus suhteessa kvanttifysiikkaan), joogan syvempien vaikutusmekanismien havainnoinnin ja kuvataiteen alueilla. Tällä hetkellä Sari työskentelee uskonnon, kuvataiteen ja äidinkielen opettajana ja ohjaa jooga- ja kuvataideryhmiä.


 Ma 9.11. klo 18 Luento Markku Mäkinen ” Luonto uutta luomassa”

Evoluutio on kiihtynyt. Uusia lajeja syntyy konkreettisesti kuin sieniä sateella. Maapallon rajun myllerryksen kokeneet elinympäristöt eheyttävät itseään. Luonto tulee esiin kaikkialta. Ihminen ei ehtinytkään tuhota kaikkea peruuttamattomasti.

Kosmiset virtaukset tunkeutuvat voimallisesti ilmakehän läpi. Uudistavat energiat virtaavat niin auringostamme kuin kauempaakin universumista.

Yksityisvastaanotot luennon jälkeisellä viikolla Hoitola Uusi Kuussa, Olavinkatu 44 G 2.krs. Ajanvaraukset Arja Immonen 050 585 0624.


Ke 25.11. syyskokous klo 17.30

Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokous on Hoitola Uusi Kuussa

Kokouksen jälkeen pidetään syksyn ainoa keskusteluilta. Vetäjänä Reija Turunen.


Ma 30.11. klo 18.00 Helena Tapper Meediotilaisuus (maksu jäsenet 5e ja muut 10e)

Helena Tapperilla on ollut lapsesta asti selvänäkökyky. Nuoruudessa se sulkeutui, mutta läheisen kuoleman jälkeen aukeni uudelleen. Hän on monivuotinen kävijä Kittilän Taivaanvalkeissa henkisen kehityksen viikoilla. Helena pitää luentoja, meediotilaisuuksia ja yksityisvastaanottoja ympäri Suomen.
Tilaisuus alkaa tasan 18.00.

Yksityisvastaanotot Kauneuskeskus Ruususessa, Olavinkatu 44, Varaukset
050 327 8998/ Helena. Hinta ½ tuntia 50€  ja tunti 100 €


La 12.12. pikkujoulu