Kevät 2017

Yleisöluennot ja kurssit keväällä 2017

Luennot pidetään Taidelukion auditoriossa, Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna
Kurssit Ruususessa (Hyvänolon Kauneuskeskus Ruusunen), Olavink. 44 (2. krs), 57100 SLN


*Ma16.1.klo 18.00    Sami Kinnunen
 Kuji in ja kuji kiri filosofia
Sami pitää esitelmän kuji in ja kuji kiri filosofiasta. Kuji in käsittää 10 käsimudraa, joilla saadaan ihmisen eri olemuspuolet esille. Kuji in tasapainottaa ihmisen eri olemuspuolia saattaen ne ihmisen käyttöön mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Kuji in tasapainottaa ihmisen chakratoiminnan, hermoston toiminnan ja avaa ihmisen olemuspuolet tietoiseen käyttöön.
*Ma30.1.klo 18.00 Vesa Vuorinen Mielen vaikutus kehoon Vesa on kolmen vuoden aikana pitänyt eri puolilla Suomea henkisissä yhdistyksissä ja myös Ultra-päivillä ja Hengen ja Tiedon messuilla esitelmiä aiheesta ”Mielen vaikutus kehoon”. Esitelmän alkuosa perustuu lääketieteen edustajien tutkimuksiin ja jälkimmäinen osa Ihmeiden Oppikurssiin.
*Ma13.2.klo 18.00 Pentti Peiponen Parantava vesi  Pentillä on 25 vuoden kokemus henkiparantamisesta ja hän tekee myös henkileikkauksia. Hän kertoo oman tarinansa, miten hänestä on kasvanut parantaja, sekä kertoo myös todellisia parannusesimerkkejä elämänsä varrelta. Pentti on erikoistunut myös veden energisointiin. Luennolle voi ottaa mukaan pullon, johon saa tilaisuudesta oman energisoidun siemenveden ja käyttöohjeet.
*Ma27.2.klo 18.00  Airi Oja Numerologia   Airi on tutkinut numerologiaa yli kaksikymmentä vuotta, ja kehitellyt laajempia laskemistapoja, joiden kautta tulkinnat ovat avautuneet entistä syvällisemmin. Hän on kirjoittanut kirjan ”Numerologiaa rautalangasta”, joka on selkokielinen opas aloittelijalle, mutta avaa uusia ovia kokeneemmillekin. (Voit ostaa kirjan omaksesi luennon yhteydessä, hinta 25 €) Luennolla käydään läpi numeroiden merkitys kirjastakin löytyvien kuvien avulla, ja kuulijoiden syntymäaikoja lasketaan ja tulkitaan, jotta käytäntö avautuisi konkreettisemmin.
(Yksityisvastaanotot Ruususessa su ja ma, hinta 75 €/tunti, johon sisältyy numerologinen- ja tarottulkinta. Varaukset Ruususesta0400 95 94 77 tai s-postilla kauneuskeskus@ruusunen.info)
*Ma13.3.klo 18.00Maija Bäckman Aura on valoaja värejä Aura – Elämä on energiaa -kirjan kirjoittaja ja auraopettaja Maija Bäckman kertoo luennolla miltä ihmisen aura näyttää, miksi siinä on useita kerroksia ja mitä kaikkea aura voikaan kertoa.
Luento on samalla matka tutustumaan omaan auraasi.
*La 25.3.-Su 26.3.  KURSSI  Ossi Viljakainen Jyotish-Veedinen astrologia
-Johdatus veediseen astrologiaan (Hinta 108€)
Kurssilla tarvitaan oma jyotish-syntymäkartta. Karttaa käytetään kurssilla opiskelumateriaalina. Kartan laatimiseksi tarvitaan syntymäpäivämäärä, tarkka kellonaika (minuutin tarkkuudella) ja syntymäpaikka. Selvitä ne esim. syntymäpaikkakunnan sairaalasta tai muusta kirjallisesta lähteestä ennen kurssille osallistumista. Aikaisempaa kokemusta astrologiasta ei tarvita.Lisätietoja ja ilmoittautumiset (28.2.2017 mennessä):
Ossi Viljakainen, 045 125 5674, Facebook: Ossi Viljakainen,ossi.viljakainen@iki.fiKurssimaksu suoritetaan tilille:IBAN: FI05 1011 3000 2487 49, BIC: NDEAFIHH
*Ma 27.3.klo 17.00 KevätkokousTervetuloa kaikki jäsenet ennen luentoa kokoustamaan!
Käsitellään sääntömääräiset asiat.
*Ma27.3. klo 18.00 Ossi Viljakainen Jyotish –
Veedinen astrologia
Jyotish – eli valon tie – on vuosituhansien takaa periytyvä työkalu omien sisäisten taipumusten, kykyjen ja lahjojen selvittämiseen. Illan luennolla luodaan katsaus Jyotishin, eli veedisen astrologian filosofiaan, ja sen historiaan. Luennolla tutustutaan Jyotishin periaatteisiin, sen käyttötapoihin ja kartan tulkinnan menetelmään, sekä tutustutaan siihen, mitä kiinnostavaa tietoa kartalta on havaittavissa.Veedinen astrologia on sielun astrologiaa, jossa selvitellään sielun elämäntehtävää tässä elämässä ja ohjataan sen toteuttamisessa. Kartan tulkinnasta on erityisesti apua esim. opiskelua tai ammatin vaihtoa suunniteltaessa. Luennolla voidaan käyttää vapaaehtoisten osallistujien karttoja esimerkkinä. Kartan laatimiseksi tarvitaan tieto syntymäpaikasta, sekä tarkka syntymäkellonaika ja päivämäärä – ota ne halutessasi mukaan luennolle.(Luennolle osallistuvilla on mahdollisuus varata aika henkilökohtaiseen tulkintaan. Tiedustelut ja ajanvaraukset: Ossi Viljakainen  045 125 5674)
*Ma10.4.klo 18.00
(jolloin ovet sulkeutuvat!)
Sirpa Lehto Meediotilaisuus(Maksu 10€, jäseniltä 5€)  Sirpan tarkoituksena on todistaa henkimaailman olemassaolosta, lohduttaa surevia lähimmäisiä, rohkaista ja vapautumaan peloista, välittää rakkaudellista henkimaailman voimaa sekä auttaa ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa ja auttaa henkisen kasvun tiellä.  Henkimaailma ei koskaan kuitenkaan pakota, käske tai määrää vaan heillä ja meillä on vapaa tahto. He ovat rakkaudella meidän kanssamme.
(Yksityisvastaanotot su ja ma Ruususessa, varaukset Reijalta: mielellään s-postilla reija.turunen@lusto.fi tai tekstiviestillä 050 352 6647) )
*La 22.4.
(klo 11-17- Su 23.4 (klo 10-16)
KURSSI
Erkki Lehtiranta
 Tähtiyhteydet-Ihmiskunnan galaktiset juuret(Hinta 100 €,
28.2 mennessä ilm. 90 €)
Tule hakemaan kosminen kirjastokorttisi! Olet galaksin kansalainen ja universumin lapsi. Tunnetko yhteyttä johonkin tähteen, planeettaan tai tähtijärjestelmään? Tämä kurssi on matka kosmiseen tietoisuuteen.  Opi miten kaukaisten sivilisaatioiden kädenjälki näkyy ihmiskunnan evoluution pitkässä käsikirjoituksessa ja mitä ne voivat opettaa meille. Opit myös kuinka olla yhteydessä ja saada tietoa näiden sivilisaatioiden annista.(Ilmoittautuminen Reijalle mielellään s-postilla: reija.turunen@lusto.fi tai tekstiviestillä 050 352 6647)
*Ma
24.4.klo 18.00
Erkki Lehtiranta Ihmiskunta tienhaarassa – valoa tunnelin päässä?Elämme hyvin turbulenttia aikaa, jossa haasteet ja mahdollisuudet
kulkevat rinta rinnan. Tällä luennolla tarkastelemme niitä keinoja, joilla voimme kohottaa tietoisuuttamme ja vahvistaa planeetan harmonisoitumista.
(Astrologian tulkintoja Savonlinnassa koulutusviikonlopun yhteydessä Ruususessa. Hinnat 60 €/ 30 min. ja 90 €/ tunti. Varaukset 10.4. mennessä info@smilingstars.fi tai 0400 761 939. Tulkintoja varten tarvitaan tarkat syntymätiedot etukäteen. Lisätietoja henkisestä astrologiasta löydät Erkin sivuilta www.smilingstars.fi)
*La 27.5.Klo 11Kevätkauden päättäjäiset(Jäsenille
ilmainen,
muut 10 €)
Menemme tutustumaan trubaduuri Matti Muhosen pihapiiriin.
Alkuun näyttelijä Kira Boesen-Muhonen vetää meille ”lämmittelyt” ennen talkootöitä, joihin vapaaehtoinen osallistuminen kunkin voimien ja kykyjen mukaan. Ohjelmassa makkaran paistoa ennen Matin pientä kahvikonserttia. (Lisätiedot ilmoitetaan myöhemmin.)
Esko Jalkanen-Luonnonvoimat yhdistys rySavonlinnan ryhmäEnsimmäinen kokoontuminen on tiistaina 3.1. klo 15.30 ja sen jälkeen joka kuukauden ensimmäinen tiistai.Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry:n Savonlinnan ryhmä kokoontuu Hoitola Uusi Kuussa, Olavinkatu 44 G (2. krs). 57100 Savonlinna. Vetäjänä Markku Pesonen. Hinta 3 €.Ryhmäläisiltä edellytetään jäsenyyttä Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ry:ssä sekä perus- tai muun kurssin suorittamista.Katso www.eskojalkanen.net

*Muutokset mahdollisia. Kysymyksiisi vastaa Reija Turunen p. 050 – 3526 647 (iltaisin).

*Jäsenmaksu 30 €/vuosi, toisen perheenjäsenen liittyessä jäseneksi maksu on puolet, eli 15 €.

  Savonlinnan talousalueen ulkopuolella asuville 15 €/vuosi.
*Luennot kestävät 2-3 tuntia. Luentojen hinta jäsenille 3 € ja muille 5 €, ellei toisin ilmoiteta.
Varaathan tasarahan, kiitos!