Syksy 2017

Luentoja, kursseja ja tapahtumia syksyllä 2017

Luennot ja syyskokous pidetään Taidelukion auditoriossa,

Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna ellei toisin mainita.
Kurssi ja meditaatiot Hyvänolon Kauneuskeskus Ruususessa, Olavink. 44, 2. krs, 57100 SLN

________

Ma11.9.klo 18.00 Luento     _________MattiKuusela Enkelten valtakunnat      Matti kertoo seuraavasta kirjastaan ”Enkelten valtakunnat”.Kirja kertoo Rudolf Steinerin vuonna 1912 Helsingissä pitämän upean kymmenosaisen esitelmäsarjan sisällön kokonaan meille uudistettuna. Kirja on samalla henkisen tien oppikurssi, joka johdattaa selkeitten harjoitusten myötä meidät yhteyteen luonnonhenkien maailmasta kaikkiin yhdeksään enkelimaailmaan, jotka tosiasiassa ovat myös mukana meidän sisäisessä elämässämme. Esitelmät selvittävät miten me tosiasiassa elämme koko aurinkokunnassa, ei vain maassa.Kirja ja Matin esitelmä sisältää myös joitakin erittäin tärkeitä henkisen tien kulkemisen ohjeita, jotka hämmästyttävällä tavalla käyvät yhteen myös hyvän elämän ohjeiden kanssa. 
Ke13.9.
klo 18.00Meditaatio  ________
Mervi VerhoRaija Turtiainen
Äänimalja-
meditaatio
Tiibetiläisten parantavien äänimaljojen syvärentouttavaa hoitoa parantavaa mielikuvameditaatiota. Rentoutuminen positiivisten mielikuvien avulla poistaa stressiä ja parantaa hyvinvointia.Kokoontuminen Ruususen salissa; hoitoalustat, peitot ja tyynyt ovat valmiina sinua varten.Maksu 15€ 
La16.9.Su17.9.klo 10-17 Kurssi   _________Löytöretkellä itseen – parantavien energioiden johdantokurssi       Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tunnetaitojensa kehittämisestä ja elämän mysteereistä.Kurssilla otetaan tuntumaa käytännön energiatyöskentelyyn ja se sisältää tietoa chakroista ja aurakentistä, harjoituksia sydän- ja energiayhteyden saamiseksi, meditaatioharjoituksia sekä symboleilla parantamisharjoituksia.Kurssin järjestää Enkelten Koti-koulu, vetäjänä Marketta Rantti.
Hinta on 150 €.Lue lisää www.enkeltenkoti.com ja ilmoittaudu puh. 040 738 7648tai posti@enkeltenkoti.com
Ma25.9.klo 18.00 Luento_________Catarina Degerman

Lorna Byrnen ja enkeleiden matkassa. 
Catarina on vieraillut Lorna Byrnen luona Irlannissa yksin ja ryhmien kanssa. Lorna on antanut hänelle luvan kertoa elämästään ja enkeleistä, jotka ovat olleet hänen rakkaita ystäviään ja opettajiaan aivan lapsesta saakka.Catarina kertoo myös Lornan Suomen kiertueesta.
La
30.9.klo 21.00
 Retki  ________
Markku Mäkinen Metsänpeitto-
retki
 
Metsänpeittoretkellä annamme luonnon johdattaa meidät syvempään todellisuuteen. Yöllä mieli päästää helpommin irti arjen muoteista, avautuu rajattomille kokemuksille. Seuraamme energialinjoja ja aistimme voimapaikkoja, sukellamme luonnonhenkien maailmaan.Retki kestää 3-4 tuntia, hinta 20 €.Ilmoittautumiset Arja Immoselle viestillä numeroon: 050 585 0624 tai sähköpostilla: uusiq@hotmail.com. Arjalta saa lisätietoja retkestä. 
Ma9.10.klo 18.00 Luento _________Kalevi
Riikonen
 Ufo-kosmisesta toiminnasta henkisyyteen
Kalevi käyttää luennossa joitakin esimerkkejä omasta oppilaan polustaan ja läheisten tähtivaeltajien elämänarvojen ja asenteiden muutoksista, ulkoisen ”pintavaahdon” tavoittelusta sisäisiin universaaleihin totuuksiin.

Yksityisvastaanotot 15 min 20€, 30 min 35€, 45 min 50€, 60 min 70€. Ajanvaraukset Kalevilta 0400 468207 mielellään tekstiviestillä tai sähköpostilla yhdistys@tahtitieto.fi
Ma23.10.klo 18.00 Meedio-tilaisuus________Alan Greg ja
Anu Väisänen
 (Maksu 10€, jäseniltä 5€)   
Illan aikana saamme viestiä edesmenneiltä rakkailta, sekä ihmisiltä että eläimiltä.  Henkimaailma todistaa olemassaolonsa kertomalla itsestään ja kertomalla viestiä omille rakkailleen tällä puolen. Vaikka jokainen ei voi saada viestiä juuri itselleen, niin henkimaailma on hyvin älykäs ja yksittäinen viesti voi olla tarkoitettu monelle. Yksityisvastaanotot Ruususessa, varaa aikasi puh. 050-3408719 (Anu) 
Ma6.11.klo 17.00_________ SyyskokousTervetuloa jäsenet sääntömääräiseen syyskokoukseen!Kokoukseen osallistuvat jäsenet pääsevät illan luennolle ilmaiseksi. 
Ma6.11.klo 18.00 Luento  _________Simo Siljamäki

Chakrat ja niiden vaikutus ihmisen fyysiseen ja            henkiseen hyvinvointiin   
Chakrat ylläpitävät ihmisen energiatasoa ja hyvinvointia.Terve ja tasapainoinen chakra ravitsee kehoa ja mieltä.Tukkeutunut ja epätasapainossa oleva chakra laskee energiatasoa, vaikuttaa ajatuksiin ja asenteisiin sekä hidastaa henkistä kasvua.    
Ke1.11.Klo 18.00Meditaatio  Mervi VerhoRaija TurtiainenMervi ja Raija pitävät äänimalja- ja parantavan mielikuvameditaation.Kokoontuminen Ruususessa; hoitoalustat, peitot ja tyynyt ovat valmiina sinua varten.Maksu 15€.   
___________Ti21.11.klo 18.00 OKL-hallilla (Heikin-pohjantie 33, 57100 Savonlinna)     ________   Lorna Byrne   Enkelten kosketus    Lorna Byrne saapuu Savonlinnaan Suomen kiertueellaan.Hän vierailee Suomalaisessa kirjakaupassa klo 14.00-15.00. Yleisöluento OKL-palloiluhallissa alkaen klo 18.00.
(Ovet avataan klo 17.00) Lippuja (29,50 €) saa netistä www.lippu.fi tai Savonlinnasta käteisellä ilman toimitusmaksuja (27 €) Kauneushoitola Ruususesta, Olavinkatu 44, ja tilitoimisto Balanssista, Olavinkatu 13. Yleisötapahtumissa Lorna kertoo elämästään enkeleiden kanssa, sekä vastaa yleisön kysymyksiin.  Jokaisen illan sisältö on uniikki, koska se syntyy enkeleiden, yleisön ja Lornan vuorovaikutuksesta.  Virallisen osuuden jälkeen Lorna tervehtii kävijöitä halaamalla. Tapahtumissa on myös mahdollisuus ostaa kaikki Lornan suomennetut kirjat; Enkeleitä hiuksissani, Portaat taivaaseen, Toivon viesti enkeleiltä, Taivaallinen rakkaus ja uutuuskirja Enkelten kosketus.   
La9.12._________Pikkujoulut Menemme syömään jouluisen aterian jäsenille edulliseen hintaan. 
Esko Jalkanen-Luonnonvoimat yhdistys rySavonlinnan ryhmäEnsimmäinen kokoontuminen on torstaina 7.9 klo 16.30 ja sen jälkeen joka kuukauden ensimmäinen torstai.Esko Jalkanen – Luonnonvoimat Yhdistys ry:n Savonlinnan ryhmä kokoontuu Hoitola Uusi Kuussa, Olavinkatu 44 G (2. krs). 57100 Savonlinna. Vetäjänä Markku Pesonen. Hinta 3 €.Ryhmäläisiltä edellytetään jäsenyyttä Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ry:ssä sekä perus- tai muun kurssin suorittamista.Katso www.eskojalkanen.net

Muutokset mahdollisia. Kysymyksiisi vastaa Reija Turunen p. 050 – 3526 647 (iltaisin).

Jäsenmaksu: 30 €/vuosi, toisen perheenjäsenen liittyessä jäseneksi maksu on puolet, eli 15 €.

Savonlinnan talousalueen ulkopuolella asuville 15 €/vuosi.
Luennot kestävät 2-3 tuntia. Luentojen hinta jäsenille 3 € ja muille 5 €, ellei toisin ilmoiteta.
Varaathan tasarahan, kiitos!