Syksy 2020

Lauantai 1.8. klo 10.00-16.00 ja sunnuntai 2.8. klo 10.00-16.00 kurssi

Michael Schirmer: PARANTAVAN ÄÄNEN PERUSKURSSI

Äänen syvään vaikutukseen heräsin henkilökohtaisen prosessin ja etsimisen kautta 1992 Glastonburyssä, Englannissa. Uuden ajan luonnolliset terapiamuodot ja filosofiat kiinnostivat ja lähdin etsimään vastauksia Skotlannissa sijaitsevan ekoyhteisön, Findhornin, kautta ajautuen lopulta Lounais-Englantiin, Glastonburyyn. Siellä kokeilin monia eri terapioita ja osallistuin eri ryhmiin, mm. meditaatioryhmiin. Eräässä näistä ryhmistä kohtasin äänen, joka oli erittäin vaikuttava. Innostuin kovasti vetäjän tekemästä äänestä ja sain selville, että äänellä voi myös hoitaa ihmistä. Siitä lähti liikkeelle äänimatkani, joka vei monen eri opettajan ja menetelmän kautta. Tutustuin shamanistiseen äänenkäyttöön, tiibetiläiseen ylä- äänilauluun ja harmoniseen lauluun muutaman mainitakseni. 

Kouluttauduin taijiohjaajaksi, Shindokehoterapeutti-kouluttajaksi sekä Reiki- opettajaksi, käyden myös monilla äänenkäyttöön tai meditaatioon liittyvillä kursseilla. Tein todella paljon hoitoja omalla äänellä sukulaisille, ystäville ja tutuille muutaman vuoden ajan. Vähitellen kokosin kokemukseni eri menetelmistä ja kehitin niistä oman Parantavan äänen-koulutuksen. Viikonloppukursseja aloin pitämään vuonna 1997 ja kurssit laajenivat kokovuotisiksi koulutuksiksi 2003. Kokovuotisia äänihoitajakoulutuksia olen pitänyt vuodesta 2003 tähän päivään.  Koko tarinan voi halutessaan kuunnella RTV:n haastattelusta. 

Parantavan äänen-kurssi on tarkoitettu kaikille oman äänensä kanssa työskenteleville ja/tai oman äänensä kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssilla opetellaan oikeaa hengitystekniikkaa, kehoresonanssia ja äänen intentiota. Kurssilla harjoitellaan keho-mielen jännitysten purkamista, tehdään ylä-äänitekniikan harjoittelua ja hoitoharjoituksia. Kurssipäivinä on tunnin ruokatauko. 

Hinta: 170 €. Etumaksu 50 € maksetaan Michael Schirmerin tilille (FI54 2262 1800 0194 39) 15.7. mennessä. Maksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu tai joutuu sairauden takia perumaan. Sairaudesta oltava lääkärintodistus. 

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G 2 krs, 57100 Savonlinna. Sitovat ilmoittautumiset 15.7. mennessä Arja Immoselle: puh. 050 5850624 tai uusiq@hotmail.com. 
 

Maanantai 7.9. klo 18.00 luento      JOUDUTTIIN PERUMAAN!!!

Luennoitsija ei pääse Italiasta Suomeen; lento peruttu koronan takia.

Nicolò di Lella: HENKINEN HERÄÄMINEN

 Olen kontaktihenkilö, bioterapeutti ja kirjailija, joka on syntynyt 10. helmikuuta 1989 Milanon maakunnassa. Esitelmöin tietoisuutta käsittelevissä konferensseissa, esiinnyn monissa videoissa ja asiaan liittyvissä kokouksissa. Autan ihmisiä biopranoterapian avulla fyysisesti, henkisesti ja hengellisesti.

Omien henkisten kokemuksieni jälkeen olen omistautunut nykyään kertomaan ihmisille sisäisestä polusta ja tavoista, jotka johtavat henkiseen heräämiseen. Vuonna 2010 muutin radikaalisti elämäni ja ryhdyin julkisesti kertomaan ja kirjoittamaan   kokemuksistani erilaisille yleisöille. Koin 30. marraskuuta 2013 elämääni eniten muuttaneen teleportaatiotapahtuman, jossa minut siirrettiin kotoani omasta sängystäni Bavenoon, Maggiore-järvelle tapaamaan Galaktisen Valon federaation edustajaa ja yhdeksää muuta avaruusaluksen miehistön jäsentä. 

Siellä minulle kerrottiin maapallon olosuhteista ja myös syystä siihen, miksi henkisesti ja teknisesti edistyneimmät maan ulkopuoliset sivilisaatiot tarkkailevat meitä; mitä he tahtovat ja miten he auttavat. Siksi federaation edustaja raportoi kokemuksistaan ​​ja sanomista, joita nämä olennot minulle välittivät herkistääkseen ja helpottaakseen yhteyttä minun todelliseen hengelliseen olemukseeni sekä varoittaakseen maailman hallituksia ydinvoiman ja ympäristön pilaantumisen suhteen antamillaan todenmukaisilla ​​tiedoilla. 

Nicolòn kirjoittamia kirjoja: “Il fiore di una vita” (Yhden elämän kukka), “Guarigione cosmica” (Kosminen parantaminen), “Compendio di luce” (Valon tiivistäminen) ja “Non sono altro che un viaggiatore” (Minä olen ainoastaan matkustaja). 

Luennon aikana puhun tietoisuudesta ja syvällisestä henkisyydestä, jonka jokainen olento voi löytää itse oman elämänsä luonteena. Kerron, keitä todella olemme ja kuinka voimme kaikki osallistua planeetan parantamiseen. Jaan tiedot, jotka Valon galaktisen liiton olennot ovat minulle antaneet, ja opetukset, jotka he ovat välittäneet minulle. Kerron ​​tapaamisistani maan ulkopuolisten olentojen kanssa ja heidän suhteistaan ​​planeettaamme ja ihmiskuntaan. Puhun maan edistymisestä, uutuuksista ja muutoksista; polusta, jolla ihmiskunta voi kehittyä yhdeksi kosmiseksi perheeksi. Luen myös tärkeimpiä heiltä saatuja viestejä. On tarkoitus jakaa asioita universaalisen rakkauden hengessä. 

Maanantai 28.9. klo 18.00 luento

Olli Pajula: UFOKONTAKTIEN MERKITYS

Olen koulutukseltani biologi. Ennen eläkkeelle siirtymistäni toimin hyvinvointiteknologia-projekteissa. Olen harrastuksena ja opiskeluaiheena perehtynyt tähtitieteeseen 40 vuoden ajan, mm. rakentanut oman peilikaukoputken. Olen tutkinut ufoja ja paranormaaleja ilmiöitä. Omakohtaisista parapsyykkisistä kokemuksista tärkein on astraaliprojektio. Regressioita olen tehnyt lähinnä rentoutustekniikoiden sovelluksena. Regressiossa voidaan palauttaa muistikuvia ajalta ennen syntymää tai sieppausten aikaisia tapahtumia.

Ufokontaktien merkitys

-tunnetuimmat kontaktitapaukset

-massakontaktit

-Italian Amicizia -tapaukset (Ystävyys)

Onko maapallo kärsinyt universaalisesta eristyksestään muista sivilisaatioista jo vuosituhansien ajan ja olisiko mahdollista liittää maapallo laajempaan sivilisaatioiden yhteistyöhön?

Jos emme ole yksin, keitä muita on olemassa ja miksi olemme eristyksissä?  Mikä on todellinen alkuperämme? Kuka olen todella?

Vastaukset näihin kysymyksiin ovat niin tärkeitä ja niin syviä, että ne kääntävät ylösalaisin todellisuuden, joka meille on rakennettu ja jota ylläpidetään tässä yhteiskunnassa. 

Historia voi olla täysin erilainen kuin olemme luulleet. Uusi käsitys asioista tuo tullessaan suuremmat mahdollisuudet muutokseen ihmisten tietoisuudessa ja siirrymme kohti uutta ja kehittyneempää sivilisaatiota maapallolla.

Kehittynyt tietoisuus nousee luonnollisella tavalla enemmän vaikuttamaan. Yhteiskuntamme orjuuttamisen tärkein väline on ollut tajunnan valvonta (tiedon, tietämyksen ja ihmisen kokemuksien vapaan tutkimuksen valvonta). 

Maanantai 12.10. klo 18.00 luento  PERUTTIIN KORONAN TAKIA!

Jukka Muhonen: KRISTALLIKALLOT

 Olen Jukka Muhonen, energiahoitaja, kuvataiteilija ja rajatiedon tutkija.

Minua heräteltiin 2018 kesällä muistamaan yksi tärkeä elämäntehtäväni:
työskentely kristallikallojen, niiden tietoisuuden ja kristallikallo-tietoisuusverkon kanssa auttaen muutoksissa, joita kohden me ihmiskuntana kuljemme.

Uskon, että heräämisen mahdollisti useampi asia, mm. työskentely uuden energiahoitomuodon kanssa. Kristallikallo kertoi eräässä meditaatiossa, että hänen värähtelytaajuutensa on hyvin samanlainen kuin Elämänkosketus-energian – erona, että hän värähtelee hieman eri oktaavissa.

Tässä ajassa oleva vahva muutoksen energia tukee monenlaista valotyötä, jonka tarkoitus on auttaa ihmisiä heräämään. Tätä ennen olen tehnyt pitkän matkan tutkien asioita, joita olen kokenut yli 20 vuoden aikana.

Pidän myös Kristallikallo-workshopeja ja teen ryhmämatkoja Bosnian pyramideille.

Maanantai 26.10. klo 18.00 luento  oli ONLINE  Zoomin kautta

Helena Karhu: SHAMANISMI MAAILMASSA

 Olen Helena Karhu, YTM (yhteiskuntamaantiede), hum. kand. (kulttuurientutkimus), shamanismin opettaja, sekä jatko-opiskelija Itä-Suomen yliopistossa. Teen väitöskirjaa shamanismista Pohjoismaissa. Olen 8-vuotiaiden kaksosten äiti. Minulla oli pitkä työura pohjoismaisen ja kansainvälisen yhteistyön parissa mm. Pohjoismaisessa kulttuurirahastossa ja Pohjoismaisessa ministerineuvostossa, kunnes elämä toi minut takaisin juurilleni Pohjois-Karjalaan. Minua ovat aina kiehtoneet pohjoiset maat ja kansat, ja olen asunut myös muun muassa Alaskassa ja Grönlannissa. 
Yksi elämäntehtävistäni on perustaa kansantietämyksen, shamanismin ja kansanparannuksen keskus, Karhun Talo, Kolille ja Joensuuhun. 

Pääopettajani on perulainen shamaani don Oscar Miro-Quesada, jonka kautta olen saanut syventävät opinnot shamanismin, alkemian ja taikuuden kiehtovaan maailmaan. Arvostan suuresti suomalaista shamaanirumpuani, joka on ollut yksi minun suurimmista navigaattoreistani elämässä. Oman henkisen polun alku on vahvasti kiinni tiibetinbuddhalaisissa opeissa viimeisen 15 vuoden ajalta. Tämän hetkiset buddhalaiset opettajani ovat Venerable Robina Courtin ja Yangsi Rinpoche. Omiin kokemuksiini perustuen yhdistän omassa shamanistisessa toiminnassani luovasti pohjoismaalaisia, perulaisia ja tiibetiläisiä shamanistisia toimintoja. Haen vaikutteita myös mistä tahansa muualta, muistaen aina maailmankaikkeuden yhtenäisyyden. Painotan toiminnassani valoisaa ja hoitavaa puolta sekä yhteistyön tärkeyttä. 

Lisätietoja: www.karhuntalo.com; www.facebook.com/karhuntalossa

Shamanismia voidaan perustellusti pitää suomalaisten alkuperäisenä henkisenä kulttuurina. Sitä pidetään myös koko ihmiskunnan ensimmäisenä henkisenä parantamisen, voiman ja viisauden perinteenä jopa 30.000 vuoden ajalta.

Mikä yhteys suomalaisten shamanismilla on maailman muihin shamanistisiin kulttuureihin? Miksi ihmiset ovat ikään kuin palaamassa takaisin shamanistisille juurilleen tänä päivänä? Mikä yhdistää maailman shamanistisia kulttuureja?

Otamme luennon aikana yhteyttä shamanistisiin viisausperinteisiin ympäri maailmaa, ja inspiroidumme siitä, mikä meitä yhdistää.  

Maanantai 9.11. klo 18.00  Online-luento

Pekka Kaarakainen: KUKA OLI JEESUS?

Olen useiden Allan Kardecin teosten kääntäjä ja Allan Kardecin opin ystävät ry:n puheenjohtaja.

Luento kertoo Allan Kardecin ja Chico Xavierin kirjallisuuden pohjalta siitä, mitä tuonpuoleinen kertoo meille Jeesuksesta ja hänen opetuksistaan. Minkä uuden näkökulman tämä meille paljastaa? 

Tiistai 10.11. klo 17.00 kokous

YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS
 

Käsiteltiin sääntömääräisiä asioita.
Valittiin hallitus ja puheenjohtaja. Hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Maanantai 23.11. klo 18.00 meediotilaisuus  PERUTTIIN KORONAN TAKIA

Unna Nuutinen: MEEDIOTILAISUUS

Nimeni on Unna ja tulen Lahdesta.  Olen tehnyt meedion työtä yli yhdeksän vuotta, joten ensi vuonna on 10-vuotisjuhlavuoteni. Olen Lahden Seudun Henkisen Kasvu ry:n puheenjohtaja ja olen toiminut ja toimin edelleen mediaalisilla kursseilla (mediaalinen peruskurssi ja jatkokurssi) kouluttajana. Tämä kouluttajan työ inspiroi minua valtavasti, sillä saan olla mukana siinä prosessissa, jossa kurssilaiset pääsevät työskentelemään henkimaailman kanssa. Tämä valtava rakkaus mikä kurssipäiviin sisältyy on sanoinkuvaamaton.

Mediaalisuus on kuulunut aina vahvasti elämääni ja tutkijaluonteen omaavana, halusin myös opiskella ja tarkastella mediaalisuutta lisää. Tästä syystä hakeuduin Lahden yhdistykseen opiskelemaan ensiksi Henkisen tietouden peruskurssin, sitten jatkokurssin (tänä päivänä nämä kurssit on jo yhdistetty) sitten mediaalisen peruskurssin ja lopulta jatkokurssin. Kurssit vahvistivat entisestään henkimaailmayhteyttäni ja lisäsivät tietouttani siitä, miten monella eri tavalla henkimaailman kanssa voidaan työskennellä. Tästä syystä ohjaan lempeästi monia henkimaailman avustuksella yhdistysten koulutuksiin saamaan sitä tarvittavaa tietoutta ja osaamista, jotta he voisivat sitten jatkaa yhteydenpitoa henkimaailman kanssa entistä helpommin ja luottavaisemmin.

Pidän yleisötilaisuuksia, lyhyitä kursseja sekä yksityisistuntoja myös puhelimitse (050-4349036).

Lauantai 5.12. Pikkujoulut  PERUTTIIN KORONAN TAKIA

Tervetuloa mukaan nauttimaan rennosta yhdessäolosta, hyvästä ruuasta ja ohjelmasta Hek ry:n pikkujouluihin!

Paikka ilmoitetaan myöhemmin.