Kevät 2020

YLEISÖTILAISUUDET KEVÄÄLLÄ 2020

Maanantai 13.1.klo 18.00 luento


Klaus Rahikainen: ELÄMÄSTÄ ITSE SINUSSA JA MINUSSA
 

Kaikki elämä – ja kuolemakin – toteutuu samassa Elämän kentässä, siinä tyhjyydessä, joka täyttää kehomme jokaisen atomin samoin kuin kaikki muutkin atomit kivissä, kasveissa, eläimissä ja galakseissakin.
Elämä Itse on jokaisessa meissä, sen tuntematon voima sykittää sydäntämme ja ylläpitää hengitystämme. Elämä on olemassa, vaikka tieteemme ei sitä tavoitakaan, ei ymmärrä. Me kaikki olemme olemassa.

Ihmiskuntana olemme kadottaneet tietoisen yhteyden Elämän suureen syliin, sen kaikkea kannattelevaan kokonaisuuteen. Siksi me voimme huonosti kaikesta materiaalisesta hyvinvoinnistamme huolimatta ja siksi me poltamme Maapallomme metsäkeuhkoja samoin kuin me tuhoamme omiammekin tupakoimalla. Siksi me käytämme hyväksi Elämää niin omassa kuin lähimmäistemmekin kehossa ja raiskaamme kaikenlaista elävää hetkellisen voitontavoittelumme huumassa. Me voimme pahoin erillisyytemme lohduttomassa yksinäisyydessä.

Elämän meille kaikille yhteinen kenttä on ainoa kaikkea olemassa olevaa yhdistävä tekijä. Mikään ihmisen luoma kategoria tai älyn rakenne ei koskaan voi yhdistää meitä samaan ymmärrykseen muuta kuin rajallisesti ja hetkellisesti kuten esimerkiksi perheeksi, suvuksi, yritykseksi, seurakunnaksi tai kansakunnaksi. Kaikilla ihmisen rajallisilla ryhmillä on vihollisia tai toisia vastaavia, jotka uhkaavat niiden olemassaoloa. Elämällä Itsellään sitä ei ole, sillä Elämä sisältää myös Kuoleman aivan niin kuin päivää seuraa aina yö. Elämä on. 

Olemme ajautuneet yksilöllisyyden umpikujaan, jossa kaikkien kilpailu kaikkia vastaan uhkaa elämää̈ niin meissä kuin maailmassammekin. Siksi niin moni meistä ahdistuu huolimatta siitä aineellisesta hyvinvoinnista, jota olemme onnistuneet luomaan. Nyt tarvitaan uutta suuntaa ja kehitystä̈, joka purkaa mielestämme meitä ahdistavat erillisyyden rakenteet ja antaa meidän kokea sen perimmäisen eläväin ykseyden, joka yhdistää̈ niin kaikki ihmiset kuin koko luomakunnankin. Me olemme kaikki elossa – ja Elämässä̈ me kaikki olemme yhtä̈!

Voin ”samavika-rahikaisen” syvällä rintaäänellä̈ jakaa niitä̈ kokemuksia, jotka ovat johdattaneet minut erillisyydestä̈ ykseyteen ja näyttää̈ kanssakulkijoilleni, että̈ Elämä̈ Itse on loputtomasti suurempi ja voimakkaampi kuin meidän oma yksilöllinen halumme hallita sitä. Tuossa läsnäolevassa suuruudessa kaikki inhimilliset pulmat ja haasteet asettuvat omille paikoilleen, ja löytävät rauhan. Tunne todellinen itsesi ja ole ratkaisu, jota maailmasikin kaipaa! 

Olen elämäntutkija, kirjailija, mielenmallittaja, kirjakätilö ja historian maisteri, joka on vuodesta 1988 lähtien kirjoittanut 14 kirjaa ymmärtääkseen sen elämän ihmeen, joka meitä kaikkia kantaa. Olen jääräpäisesti päättänyt, että ihmisen ikuiset kysymykset ovat kohdattavissa ja että Delfoin oraakkelin kehotukseen ”Tunne itsesi” on olemassa merkityksellinen vastaus ja toimi. Tutkimukseni tulokset tiivistyvät viimeisimmässä kirjassani ”Ilon avaruus sisälläsi” joka ilmestyy keväällä 2020.

Olen syntyjään Helsingistä, mutta olen elänyt pitkiä aikoja myös Savossa ja Ahvenanmaalla, josta 15 vuoden jälkeen muutin Sastamalaan Tampereen seudulle kolme vuotta sitten.

Olen pidetty ja ajatuksia herättävä puhuja. Syksyn 2019 Hengen ja Tiedon messuilla Helsingissä vedin suuren suosion saaneen henkisen standup esityksen yhdessä Seppo Laaksosen kanssa. Hänen puheitaan löytyy RTV:n kanavalta YouTubesta useampiakin. Käyhä kuuntelemassa niin tiiät mitä odottaa – tai olla tulematta:)

Maanantai 27.1. klo 18.00 luento

Arto Ukko Hämäläinen: RUMMUN HENKI

Otan Rumpuni ja soitan                                                                                          

Soitan Kuulle joka 
murheen murtaman syliinsä Isoäitinä ottaa


Soitan Maalle joka 

rinnallaan Äitinä meidät ruokkii


Soitan Auringolle joka

kylmään kylään
lämmön tuo

Soitan Taivaalle joka

pelokkaalle pehmeän peittonsa suo

Soitan Ihmiselle joka

eksyneenä etsii

rytmillä sydämen.

  • Arto Hämäläinen –

Istuin pikkupoikana karhuntaljoilla Altain vuoristossa kotiluolassa. Isoisäni, harmaa ja lempeä tietäjä, katsoi minuun rakastavilla silmillään valoa levittävän nuotion yli ja hymyili. ”Rakas lapseni, sytytän sinuun Yulgunin Tulen”. Hän otti Rummun käteensä, mumisi ahavoituneilla huulillaan sanan ”Kiitos” ja aloitti rummutuksen. Täytyin valtavan voimakkaalla Valolla, Ilolla ja Rakkaudella.

Tämä on ensimmäinen ”unikuvani” rummutuksesta.

Minun Lahjani on Rumpu.

Kaikilla alkuperäiskansoilla on ollut rumpu. Se on toiminut viestin välittäjänä ihmisen viiden aistin maailmassa. Sillä on rummutettu viestejä toisille heimoille. Sitä on käytetty rytmin tuojana tanssiin. Sillä on parannettu ja rentoutettu. Rummun rytmi on tuonut turvaa ja iloa.

Suurin merkitys rummulla on kuitenkin ollut järjen ulottumattomissa. Rummulla on hiljennetty järjen ääni ja avattu ovi järjettömään maailmaan. Kuulostaa järjettömältä? Sitä tarkoitankin. Järjellä on oma rooli ihmiselle. Järki auttaa ihmismäisessä elämässä ja järjellä on tiukat rajat. Kuitenkin universumi oikeastaan alkaa siitä, mihin järjen rajat loppuvat. Tämän ovat tienneet shamaanit, noidat, parantajat. 

Rummun avulla olen oppinut vaipumaan unenomaiseen tilaan, jossa järki ei ole rajoittamassa luomistani. Matka alkaa mielikuvituksen suurella lahjalla ja muuttuu intuitioksi. Voin lähteä käymään vaikkapa kaukaisella tähdellä, tai matkata menneisyyteen.       

Universumi pääsee opastamaan ihmistä vain, jos ihminen tekee oman osansa. Universumia voisi kuvailla radiolähettimeksi ja ihmistä radiovastaanottimeksi. Lähetys ja vastaanotin kohtaavat, kun taajuus on oikea. Rummun kautta voi olla suoraan yhteydessä Suureen Rakkauteen ilman välikäsiä. Puhua Suuren Mysteerin kanssa juuri omalla tavallasi ja omalla kielellä. 

Opetan sinua ottamaan Rummun lahjan käyttöön. 

Arto Ukko Hämäläinen artoukko@gmail.com  040 065 2641.

Maanantai 10.2. klo 18.00 luento

Kuparikettu: INTERNET: UUSI TAPA MUODOSTAA HENKINEN YHTEYS                                           MUIHIN

 

Olemme astuneet uuteen tietotekniseen aikakauteen. Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat ja YouTube tavoittavat kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa 24/7 ja
kahvipöydissä puhutaankin nykyään selfieistä, podcasteista, julkaisuista, tubettajista sekä peukutuksista ja tykkäyksistä. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Entä kuinka me pystyisimme hyödyntämään näitä some-palveluja, kun haluamme verkostoitua sekä jakaa henkistä näkökulmaamme eteenpäin tai tavoitella uusia asiakkaita palvelujemme pariin?

28 vuotias Kuparikettu on YouTube vaikuttaja, joka puhuu julkisuudessa avoimesti sekä monipuolisesti henkisyyden puolesta. Hän toimii sisällöntuottamisen lisäksi myös henkisenä palveluntarjoajana, uuden ajan meediona, meditaatio-ohjaajana sekä yliluonnollisen tutkijana. Vain 5 vuodessa hän on kerännyt ympärilleen yli 16 000 vakituista seuraajaa ja hänen tuotantoaan on katsottu yhteensä jo yli 4,5 miljoonaa kertaa. Yksistään YouTube on tuonut mukanaan myös kirja-projektin, erilaisia haastatteluja, yhteistöitä terapeuttien ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa, jopa yläkoululaisille suunnatun mobiilisovelluksen sekä myös esiintymisiä ja juontajan tehtäviä erilaisiin tapahtumiin.
 

Luennollaan Kuparikettu opastaa meidät oman tarinansa lisäksi internetin, erilaisten some- palvelujen sekä teknisten laitteiden salojen pariin. Hän jakaa myös arvokkaita vinkkejä, joita voit hyödyntää, kun suunnittelet verkostoitumista tai harkitset yritystoimintasi laajentamista myös some-maailmaan. Luennon lopuksi on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä.

Kupariketulla on meet&greet Taidelukion auditoriossa klo 17.00 ennen luentoa.

Tutustu ja lue lisää:
KOTISIVUT: www.kuparikettu.fi
YOUTUBE: Kuparikettu
FACEBOOK: Kuparikettu
INSTAGRAM: Kuparikettuli
SNAPCHAT: @kuparikettu
Sähköposti: kuparikettu@outlook.com

Minä ja äitini Platina pidämme yksityisiä meedioistuntoja sekä tarot-tulkintoja. Olemme paikalla rajoitetun ajan klo: 12.00- 15.00.
Vapaita aikoja istuntoihin voi tiedustella ja varata minulta etukäteen sähköpostitse: kuparikettu@outlook.com.
Laskutus tapahtuu jälkikäteen Ukko.fi palvelun kautta. Emme vastaanota käteistä tai korttimaksuja.

 

Tarjolla kahta istuntoaikaa:
Yksityinen Meedioistunto: 30 min/ 40€, 45 min/ 50€ (sis. alv. 24%)

Yksityinen Tarot- ja oraakkelikortti-istunto: 30 min/ 30€, 45 min/ 40€
(sis. alv. 24%)

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, 57100 Savonlinna.
 

Sunnuntai 23.2. klo 10-17 kurssi

Arto Ukko Hämäläinen: RUMMUNTEKOKURSSI

Tule tekemään voimarumpu itsellesi tai jollekulle toiselle!

Päivän aikana tehdään rumpu ja soittokapula, pidetään rumpuseremonia, keskustellaan ja pidetään hauskaa.

Hinta 190€ (sis. rummuntekotarpeet ja päiväkahvin)

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G 2 krs, 57100 Savonlinna

Sitovat ilmoittautumiset tammikuun loppuun mennessä Arja Immoselle
puh 050 5850624 tai
uusiq@hotmail.com

Maanantai 24.2. klo 18.00 luento

Aira Sahakangas: RISTIRIIDOISTA MIELENRAUHAAN

Meillä kaikilla on kokemuksia haastavista ihmissuhteista työpaikalla, perheessä, naapurustossa tai suvun parissa. Miten ihmeessä ne hankalimmat tyypit osuvatkin usein lähipiiriimme? Miten voisimme arjen keskellä kokea olomme rauhalliseksi, tapahtuipa meille mitä tahansa? 

Vastaan näihin kysymyksiin ja kerron työstäni ja kirjoistani (Valintana mielenrauha 1, 2012 ja Valintana mielenrauha 2, 2014)

Luennolla sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja ostaa kirjoja käteisellä tai pankkisiirtona. (Hinta 42€/kpl).

Ensimmäinen kirja on käännetty myös englanniksi (Choosing inner peace 2016).
 
Asun Mäntsälässä.  Autan ihmisiä vapautumaan ristiriidoistaan. Yritykseni AS-Keskustelutuokiot on toiminut jo 10 vuotta. Ennen nykyistä työtäni olin 15 vuotta ammattiopistossa vaatetusalan lehtorina. Työssäni väsyin jatkuvaan ”kyttäämiseen”. Tekivätkö oppilaat kuten halusin, jotta tuntisin itseni hyväksi opettajaksi? 

Väsymykseni ja turhautumiseni johtivat siihen, että aloin kyseenalaistaa koko elämän merkityksen. Tiesin, että vaikka saisin kaiken ulkoisesti, se ei tekisi minua onnelliseksi. 

Tulin siihen johtopäätökseen, että täytyi olla joku muu tapa elää ja opettaa. Apua etsiessäni ohjauduin työnohjauksen koulutukseen. Kuitenkin vasta tutustuttuani itsetuntemusta tukevaan Ihmeiden Oppikurssiin koin pääseväni kosketuksiin oman sisäisen viisauteni ja totuuteni kanssa. Työ nuorten parissa vaihtui kaikenikäisten ihmisten auttamiseen. 

Vuonna 2012 julkaistu esikoisteos käsittelee minun henkisen kasvun, anteeksiannon ja mielenrauhan laajenemisen prosessia, jota syvennetään toisessa kirjassa. Molemmissa kirjoissa käsitellään rehellisesti varsin kipeitäkin kokemuksia liittyen mm. ihmissuhteisiin, rahaan, seksiin, alkoholiin ja kuolemaan. Keskustelut sisäisen viisauden kanssa avaavat asioihin aivan uuden, rakkaudellisen näkökulman. Kirja toimii myös lukijan oppaana ja auttaa myös häntä löytämään avun oman elämänsä haasteisiin. 

– Se on mahdollista jokaiselle, mikäli itse niin haluaa.

 Lisätietoja: www.as-keskustelutuokiot.fi       

Maanantai 9.3. klo 17.00 kokous

YHDISTYKSEN KEVÄTKOKOUS          

Tervetuloa jäsenet käsittelemään sääntömääräisiä asioita!
 

Meille esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajan lausunto vuodelta 2019. Päätämme tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokoukseen osallistuvat jäsenet pääsevät illan luennolle ilmaiseksi!

Maanantai 9.3. klo 18.00 luento                  

Simo Siljamäki: AJATUKSEN VOIMA 

LOPPUKEVÄÄN OHJELMA  JOUDUTTIIN PERUMAAN KORONAN TAKIA!!!

(Lauantai 21.3. klo 10-15 työpaja 

Tuula Jukola-Nuorteva: MEDIAALISTEN HARJOITUSTEN TYÖPAJA

Tervetuloa vahvistamaan mediaalisia taitoja!

Päivän aikana vahvistamme kykyämme tiedostaa ja tunnistaa rakastavan henkimaailman läsnäoloa. Monipuolisten harjoitteiden avulla jokaisella on mahdollisuus vahvistaa intuitiivista kykyä avautua rakastavan henkimaailman ohjaukselle ja tiedostaa se, että rakastavat auttajamme ovat vierellämme monissa elämämme tilanteissa.

Päivä sopii niin vasta-alkajille kuin edistyneemmillekin.

Hinta 50 € jäsenille, muille 70 €.

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, 57100 Savonlinna.
Ilmoittaudu 8.3. mennessä Arja Immoselle tekstiviestillä 050 5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com.


Su 22.3. klo 9.30 -11.30. työpaja 

Tuula Jukola-Nuorteva: MEDITOIMALLA HENKIMAAILMAN HOITAVAAN ENERGIAAN-TYÖPAJA

Aamupäivän aikana lepäämme rakastavan henkimaailman hoitavassa energiassa. Saamme mahdollisuuden päästää irti mahdollisista vanhoista ajatusmalleista, uskomuksista tai lupauksista, jotka saattavat edelleen vaikuttaa elämässämme. Vastaanotamme uutta energiaa, joka tukee vahvemmin sitä mitä nyt olemme ja mihin suuntaan haluamme seuraavaksi kulkea.

Meditaatiossa saamme mahdollisuuden tuntea rakastavan henkimaailman läsnäoloa ja vahvistaa kykyä elää hetkessä. 

Sopii sekä kokeneille meditaationharjoittajille että vasta-alkajillekin.

Hinta 20 € jäsenille, muille 35 €.

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, 57100 Savonlinna.
Ilmoittaudu 8.3. mennessä Arja Immoselle tekstiviestillä 050 5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com.

Sunnuntai 22.3. klo 16.30-18.00 meediotilaisuus

Tuula Jukola-Nuorteva: MEEDIOTILAISUUS


Tuula on toiminut 20 vuotta henkisten ja psyykkisten taitojen ohjaajajana ja meediona sekä Suomessa että Englannissa. Hän uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.
Mediaalisena viestinvälittäjänä Tuula uskoo siihen, että yhteydenotossaan rakastava henkimaailma tarjoaa meille mahdollisuuden tiedostaa, että elämä jatkuu fyysisen elämän jälkeen. Viesteissään henkimaailma tarjoaa mahdollisuuksia tarkastella asioita uudesta näkökulmasta. Viime kädessä asioiden toteutuminen kuuluu kuitenkin henkilökohtaisen vastuumme alueelle. Olemmeko oikeasti valmiita päästämään irti menneestä ja avautumaan uusille mahdollisuuksille?
 

Yksityisistunnot: 30 min istunnot (hinta 55 €) la 21.3. klo 15.30- 20.30 ja su 22.3 klo 12 -15.30 välisinä aikoina täytetään järjestyksessä.

Paikka: Hoitola Uusi Kuu, Olavinkatu 44 G, 2 krs, 57100 Savonlinna.
Varaukset: tekstiviestillä 050 5850624 tai sähköpostilla uusiq@hotmail.com.
 

Maanantai 6.4. klo 18.00

Siw Backas: KAPPALISTISEN ELÄMÄNPUUN OPETUKSET

Kaikkina aikakausina ihmiskunta on tavoitellut ikiaikaista Viisautta. Monien varhaisten kulttuurien oppien joukosta löytyy arvokkaita opetuksia.

Kabbalistinen Elämänpuu kätkee sisälleen tällaisen monitasoisen opetuksen. Se antaa ihmiselle askelmat kulkea kohti suurempaa tietoisuutta ja viisautta.

Kun tietää ja tuntee nämä askelmat, voi arvioida myös omaa elämäänsä uusin silmin.

Käymme luennolla läpi Elämänpuun askelmat ja avaamme niiden eri tasoja. Keskustelemme myös ihmisen henkisestä kasvusta ja lopuksi pidämme meditaation.

Toimin aiemmin opettajankouluttajana Helsingin yliopistossa yli 20 vuotta, mutta jouduin jäämään pois tästä opetustyöstäni pitkäaikaisen homealtistuksen vuoksi. Ihmisen Henkisen kasvun laaja-alainen opettaminen on ollut lähellä sydäntäni useiden vuosien ajan. Muinaisten kulttuurien Ikuinen Viisaus ja sen jakaminen tähän aikaan on tärkeä osa tätä opetusta. Olen pitänyt luentoja myös muista varhaisten kulttuurien viisauden opeista mm. Muinaisen Egyptin symboliikan, temppeleiden ja jumaluuksien opetuksista ja Pistis Sophiasta.

Tervetuloa mukaan Elämänpuun polulle!   

Lauantai 23.5. klo 11- 14

KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖS

Meidät on kutsuttu Kerimäelle Via Akatemian Kaukalinnaan.

Terttu Seppänen tutustuttaa uusiin hänen toimittamiinsa Kirjeopisto Vian rajajoogan kirjoihin. Tyyne Matilaisen ja Mirja Salosen kirjekurssimateriaali on koottu kansien väliin nykypäivään uudistettuna. Kirjoja voi myös ostaa omaksi! Sinikka Junturan esityksen aiheena on Euroopan sielu, näkökulmana EU:n tunnuslause ”Moninaisuudessaan yhtenäinen”.

Hinta jäseniltä 10 €, muilta 25 €. )