Syksy 2022

Syksyn luennot

Luennot ja meediotilaisuus pidetään Taidelukion auditoriossa: Sotilaspojankatu 3, 57100 Savonlinna. Tilaisuudet kestävät noin 2 tuntia.

Luennoille ei tarvitse ilmoittautua.
Muutokset mahdollisia koronatilanne huomioiden.
Luentojen hinta 10 € opiskelijat 5 €.
Jäsenet syyskaudella 2022 ilmaiseksi. Meediotilaisuus 20 € / opiskelijat 10 €.
Maksu käteisellä. Varaathan tasarahan, kiitos!

Maanantai 12.9.2022 klo 18.00 luento
Marianne Kiukkonen: TRAUMAPURKU

Mariannen tausta koulutettuna poliisin debriefing-ohjaajana on ollut pohjana kriisitilanteiden jälkipuinneista kehollisiin traumanpurkuihin.
Miten trauma ilmenee?
Miksi traumanpurkua tarvitaan?
Miten traumanpurku käytännössä tehdään?

Trauma on syvällä kehossa ja alitajunnassa. Siksi se ei lähde pois pelkästään puhumalla. Vaikka kävisit terapiassa puhumassa, ei trauma lähde, ellei sitä poisteta myös alitajunnan tasolta sekä kehosta.

Varsinkin kehollisessa purussa vaikutus
on välitön. Marianne Kiukkosen yksityisvastaanotto 13.9 ja tarvittaessa 14.9.

Ajanvaraus: 0500333007.

Maanantai 31.10. klo 17.00 sääntömääräinen syyskokous ja klo 18.00 luento
Satu Paavola: AYURVED

Satu Paavola luennoi ikiaikaisesta intialaisesta terveysopista, Ayurvedasta sekä Ayurvedan soveltamisesta suomalaisessa arjessa.

Ayurveda perustuu kaikessa elämässä ilmenevään viiteen elementtiin ja jokainen elävä olento muodostaa oman yksilöllisen kokonaisuuden näistä elementeistä. Tämän yksilöllisen elementtien kokonaisuuden tasapainottaminen mahdollistaa terveyden optimoimisen sekä kehon, mielen että hengen tasolla.

Luennon aikana käsitellään Ayurvedan perusperiaatteet, opitaan mitä on Doshat ja miten ne vaikuttavat jokaisen holistiseen hyvinvointiin, miten vuodenajat ja vuorokaudenajat vaikuttavat eri kehotyyppeihin sekä miten eri ruoka-aineilla ja mauilla voidaan korjata doshien epätasapainoa.

Luennolla Satu antaa myös aurvedisia kotilääkintävinkkejä, joten muistiinpanovälineet on hyvä ottaa mukaan!
Ayurveda pyrkii aina korjaamaan sairauksien ja epätasapainotilojen juurisyyn ja siksi se soveltuu erinomaisesti kroonistuneiden ja nk. toiminnallisten vaivojen hoitoon kuten esim. suolistovaivat, unihäiriöt ja ihoreaktiot.

Ensisijainen hoito on elämäntapojen korjaaminen yksilöllisen ruokavalion ja vuorokausirytmin avulla. Lisäksi tukena voidaan käyttää lääkinnällisiä, lisäravinteina käytettäviä yrttivalmisteita. Myös erilaiset jooga- ja meditaatioharjoitukset sekä marma -käsittelyt voivat olla osa hoitoa.

Yksityisvastaanotto luentovierailun yhteydessä

Satu Paavola tekee yksilöllistä ayurvedista elämäntapaohjausta luentovierailun yhteydessä. Ohjauksen kesto on 60 minuuttia ja sen hinta on 70 euroa.
Varattavat ajat: ma 31.10.2022 klo 15.30 ja 16.30 sekä ti 1.11.2022 klo 9.30 ja 10.30
Varaukset: satu@svanati.fi

Satu Paavola / Svanati
Satu on kouluttautunut näyttelijänammattinsa lisäksi Ayurvediseksi elämäntaidonohjaajaksi Helsingissä ja hän valmistui Suomen Ayurveda Akatemiasta 2020. Satu syventää opintojaan tällä hetkellä kansainvälisessä Siddha Veda -perinteen mukaisessa koulutusohjelmassa Ayushakti Ayurvedin (Mumbai, Intia) ohjauksessa opettajinaan mm. Dr. Smita Naram, Dr. Hemang Parekh ja Dr. Ronak Naik.

Maanantai 7.11.2022 klo 18.00
Netta Nevantausta: MEEDIOTILAISUUS

Olen vuonna 1976 syntynyt meedio, mystikko ja voimavarakouluttaja. Erikoisalaani on itsen oivaltaminen yk-seyden osana, henkiparannus sekä henkinen kasvu. Meediotilaisuudessa vä-litän rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta.

Lauantai 3.12 2022
PIKKUJOULUT