Kevät 2018

Ma 15.1. klo 18.00 Anna Kantolan luento: Homeopatia
Anna luennoi mitä homeopatia on ja kuinka se toimii.  Hän kävi myös läpi, miten homeopatia on saanut alkunsa.  Hän kertoi, kuinka homeopaatin vastaanotto eroaa lääkärin vastaanotosta ja kuinka vastaanottoon olisi hyvä valmistautua.

*Ma 29.1. klo 18.00 Iris Kiiskisen luento: Minä ajan olemuksessa -uusi synteesi elämäntanssissa
Kokemuksellisia ja käytännöllisiä näkökulmia ajan muuttuvasta olemuksesta. Minän muuttuvia rooleja ja ulottuvuuksia uudessa elämäntanssissa yleisesti, eri maailmankatsomusten pohjalta ja kehon viisautta kunnioittaen.  Epävarmuuden viisaus on kiehtovaa ja luovaa ja sitä on hyvä oppia ymmärtämään ja hyödyntämään.  Kaikki liittyy kaikkeen, mutta kuinka?


*Ke 31.1. klo 18.15 – 21.15 WORKSHOP Iris Kiiskinen: Kirkas pää ja iloiset kasvot
Iris opetti helppoja ja tehokkaita tekniikoita pään itsehoitoon, rentouttamiseen ja yleiseen hyvinvointiin mm. Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen ja kehon luonnollisen liikkumisen näkökulmista.

*Ma 12.2. klo 18.00 Katja Inkalan luento: Steinerfilosofia
Katja on tutustunut käytännön kautta sekä lyhytkursseilla steinerpedagogiikkaan.  Luennon aiheena oli steinerpedagogiikan erityispiirteet ja ihmiskuva.


*La 17.2. – Su 18.2. KURSSI: Anna Kantola: Homeopaattinen kotiapteekki
Homeopatia on lempeä hoitomuoto, jonka avulla voidaan hoitaa kaikkia ihmisiä ja eläimiä turvallisesti ilman sivuvaikutuksia. Kurssilla perehdyttiin ihmisten ja haluttaessa myös eläinten akuuttien sairauksien hoitoon.


*Ma 26.2. klo 18.00 Susanna Salon luento: Ukon Pakka
Susanna on uuden Kalevalaisen tarotin, eli Ukon Pakan tekijä. Tarot- kortit pohjautuvat vanhaan 78 kortin tarot-järjestelmään, mutta niiden aiheet ovat vanhaa suomalaista uskomusmaailmaa käsitteleviä. Susanna esitteli luennolla Ukon Pakkaa ja sen syntyä. Hän kertoi tarkemmin erilaisista uskomusolennoista ja suomalaisille juurille johdattavasta tarinamaailmasta.

*Ma 12.3. klo 18.00 Tiina Lindforsin Meediotilaisuus
Tiina piti meediotilaisuuden, jossa henkimaailma toi hänen kautta viestejä yleisölle. Hän itse pitää tärkeänä todistusvoimaisuutta ja sitä, että viestit sisältävät faktoja.  Tärkeintä illassa oli se, että saimme uusia näkemyksiä elämäämme, tapaamme toimia ja tapaamme ajatella. 
 
*Kevätkokous ma 26.3. klo 17.00
Kokoukseen osallistuvat jäsenet pääsivät illan luennolle ilmaiseksi.


 
*Ma 26.3. klo 18.00 Susi Auvisen luento: Pelko – kuinka se hallitsee elämääsi ilman että edes huomaat
Susi kehoitti käyttämään omaa Voimaamme tiedostamalla ja irrottautumalla pelosta henkilökohtaisella- ja populaatiotasolla.  Pelkoa käytetään hyväksi mediassa, markkinoinnissa ja mielipidemuokkauksessa.  Perustuu Magneettimestari Kryonin viisauteen.


 
*Ma 9.4. klo 18.00 Markku Mäkisen luento: Alkuelementtejä etsimässä 
Markku johdatteli meidät alkuelementtien pariin. Jokaisessa yksilössä on ripaus maata/ilmaa/tulta/vettä, mutta niiden määrälliset suhteet vaikuttavat niin luonteeseemme kuin henkilökohtaisiin tarpeisiinkin.*La 26.5. klo 11 Kevätkauden päättäjäiset Jumalattaren Temppelissä Savonlinnassa.