Syksy 2018

LUENNOT SYKSY 2018

Luento: Esko Jalkasen peruskäsitteet

Maanantaina 10.9. klo 18 Taidelukion auditoriossa

Markku Pesonen

Lapsena näin paljon lentounia, joissa lentelin lähiympäristössä. Herätessä tuntui kuin olisi pudonnut syvään kuiluun. Nyt ymmärrän, että lentelin astraaliruumiissani.

Pari vuotta ennen kuin jäin eläkkeelle Kuopion hallinto-oikeudesta, olin levittämässä peiteharsoa kasvimaalla, kun tuuli vei harson. Näin oli tapahtunut ennenkin, mutta tällä kertaa harso nousi aina vain ylöspäin ja tarttui lopulta 20 kilovoltin sähkölinjaan. Tein pitkän kepin ja sain sen alas, onneksi oli kuiva ilma. Samana keväänä menin reikikurssille, joka järjestettiin Savonlinnassa. Opettaja oli Mikkelistä ja jatkoin sittemmin Masteriksi asti. Jonkin verran myöhemmin järjestettiin myöskin Savonlinnassa Esko Jalkanen luonnonvoimat yhdistyksen kurssi, johon osallistuin. Sittemmin olen käynyt useita kursseja ja tämä henkinen harrastus näyttää sopivan minulle. Jalkasen kuoleman jälkeen on saatu myös uusia kuntoutusohjeita ja kuntouksia voi tehdä kotona, vaikka koko maailmalle.

Esko Jalkanen (05.06.1921-05.08.2007) sai keski-iässä kyvyn tarkastella todellisuutta yliaistillisin keinoin. Peruskäsitteitä mm. maasäteily, bioenergia, värähtely, henkinen kenttä.
Lisätietoja sivuilla: www.eskojalkanen.net

—————————————–

Luento: Vapaudu – Polku hyvään elämään

Maanantaina 24.9. klo 18.00 Taidelukion auditoriossa

Nanna Mikkonen

 ”Minusta ei ole mihinkään” -mantra myrkytti nuorena elämäni. Kun terveys petti ja kaikki toivo oli mennyttä, lähdin rohkealle matkalle etsimään vastauksia ja toivoa sukeltaen syvälle itseeni etsien vastauksia ja kuorien omien mieleni rakentamia esteitä. Luottaen elämän ohjaukseen päädyin syrjäiseen munkkiluostariin Thaimaan kukkuloille. Se oli alku elämän mittaiseen matkaan kohti tasapainoa, joka on jatkunut ympäri maailman, viimeksi Intiassa. 
Ihmisen hyvinvointi arjessa on intohimoni ja takana on yli neljännesvuosisadan mittainen opintomatka liikunnan, ruokavalion ja positiivisen ajattelun maailmassa.
Olen valmistunut terapeutiksi Japanissa, Reiki-mestariksi Intiassa, joogaopettajaksi USA:ssa sekä Intiassa 18 vuoden ajan joogan ollessa osa arkeani. Tehnyt hoitotyötä ja mentorointia sekä vetänyt meditaatio ryhmiä jo 90-luvun alusta saakka.
Olen menestynyt ammattijohtaja ja yrittäjä, jonka uraan mahtuu opiskelu ja konsultointi Japanissa, mentorointi sekä suomalainen musiikkimaailma ja kansainvälinen viestintä- ja mainosteollisuus. Olen luonut ja perustanut Nannasan vaate- ja muotimerkin, joka juhlistaa naiseutta kaikissa koossa.

Nanna Mikkonen on kirjoittanut kirjan ”Vapaudu – Polku hyvään elämään”
Kustantaja Otava, 2017

—————————————-

Luento: Henkisestä tiestä

Maanantaina 8.10. klo 18 Taidelukion auditoriossa

Tuula Uusitalo

Olen pitkän linjan henkisen Tien kulkija.

Ikuinen opiskelija, esoteerinen filosofi, kirjoittaja, toimittaja, taiteilija,

runoilija ja säveltäjä.


Milloin itse kunkin henkinen
Tie on alkanut?

Alkoiko se tässä elämässä heränneen henkisen tiedostamisen mukana.
Vai alkoiko se kaukaisessa menneisyydessä kenties aivan toisissa aurinkokunnissa? Elämän moniulotteisuuteen kuuluu, että tavallisen elämämme ohessa kuljemme henkistä tietä – toiselta nimeltään vihkimystie – päästäksemme takaisin sinne mistä olemme lähtöisin.

Kun jotain pyritään saamaan oikealla tavalla valmiiksi, se aiheuttaa ilmiöitä, joita voi tunnistaa: tämä tai tuo asia vaatii korjausta meissä itsessämme. Elämä tuo ne eteemme. Se ei ole helppoa mutta toisaalta henkisen Tien kulkija on aina myös suojeluksessa.

Tuula Uusitalo on kirjoittanut mm. kirjan ”Hyvyyden voimien palveluksessa, Tyyne Matilaisen esoteerinen filosofia ja sen inspiroimia välähdyksiä”
Via Akatemian säätiö sr 2016

—————————————-

Luento: Ajatuksen voima

Maanantaina 22.10. klo 18 Taidelukion auditoriossa

Timo ja Ksenia Seppänen

 Timo Seppänen 42 vuotta:
Minulle ammatteja on vuosien saatossa kertynyt useita, mutta tällä hetkellä teen hierontoja toiminimellä sekä vielä jonkun verran järjestyksenvalvojan töitä yökerhossa. 
Olen saanut hyvin tiukan uskonnollisen kasvatuksen, molemmat vanhempani olivat uskovaisia ja isäni toimi helluntaiseurakunnan pastorina, kunnes jäi eläkkeelle. Ehkä juuri tuosta syystä olen aina ollut kiinnostunut hengellisistä asioista ja olenkin jonkin verran tutkinut nuorempana raamattua. Tässä vuosien saatossa elämänkatsomukseni on kuitenkin hiukan muuttunut, kun olen oppinut lisää siitä, miten tämä meidän maailmankaikkeus oikeasti toimii.
Se mitä minä haluan ihmisille kertoa, on miten, yleensäkin kaikki tässä universumissa on energiaa ja miten se energia toimii. Miten jokainen ihminen voi kehittää itseään, taloudellista asemaansa ja kokonaisvaltaisesti parantaa omaa elämäänsä, kun oppii käyttämään energioita oikein, laitan tähän yhden, perustavaa laatua, olevan tieteellisen faktan, jonka eräs kvanttifysiikan tutkija on kirjoittanut ”kaikki mitä me elämässä koemme, on rakennettu värähtelevästä energiasta”.  Kaikki tässä yhteydessä tarkoittaa materiaalisien asioiden lisäksi myös tunteita, ajatuksia, uskomuksia ja haluja. Kun me opimme hallitsemaan ja muokkaamaan näitä energioita, me voimme luoda todellisuuden juuri sellaiseksi kuin haluamme.

Ksenia Seppänen 36 vuotta:
Koulutukseni: Tietotekniikan asentaja,  
tradenomi ja liikunnan ohjaaja.
Olen tutkinut vuodesta 1999 ajatuksen voimaa ja miten se toimii.  
Olen suorittanut Theta Healing kattavan koulutuksen ja energia harjoittelut sekä Couching, eli henkilökohtaisen valmennuksen perusteet. Aloitin elokuussa psykologin opinnot.

Kehitän tällä hetkellä oma tuotetta/palvelua, joka auttaa ihmisiä muuttamaan heidän ajatustapaa ja sitä kautta ajatusmaailmaa.

 Työskentelen ihmisten kanssa kasvokkain, mutta usein Internetin välityksellä. Pidämme tunnin kestoiset sessiot, jossa löydämme asiakkaan kanssa yhdessä hänen henkisen kasvun kehittymismahdollisuudet. Opetan ihmisille syvällistä kiitollisuuta, autan pääsemään yli loukkauksista ja aloittamaan elämään värikästä ja monipuolista elämää.

 Koska itse olen kirjoittanut päiväkirjoja 15 v. lähtien ja kirjoitan joka päivä päiväkirjan lisäksi myös tehtävät, tavoitteet, kiitollisuudet, minulla on rikas kokemus, miten kirjoittaminen vaikuttaa meidän aivotoimintaan. Opetan ihmisiä myös kirjoittamaan.

 Esityksessämme kerromme ajatuksen voimasta ja miten ajatus muuttuu todeksi. Useat esimerkit ovat meidän omasta elämästä. Tärkeät seikat, miten haaveileminen ei jäisi pelkäksi ajatukseksi: Lyhyt esimerkki, mitä kaikkea pitää muistaa, miten tahto rakennetaan ajatuksessa niin, että se palvelee meitä parhaalla tavalla. Miten positiivinen ajattelutapa vaikuttaa meidän elämään ja miten se toimii.   Miksi on erityisen tärkeä seurata missä meidän ajatukset ovat ja mitä pyöritämme päässämme aamusta iltaan. Omat esimerkit ajatuksen voiman vaikutuksesta terveyteen: Negatiiviset ajatukset – kasvain päässä, josta menetin oikealta puolelta kuulon kokonaan. Sekä positiiviset ajatukset – kuulo palautuu koko ajan takaisin.

—————————————-

Luento: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

Maanantaina 5.11. klo 18 Taidelukion auditoriossa

Johanna Blomqvist

Mitä on energiahoidoissa välitettävä ”energia”?
Toimivatko energiahoidot, ja jos toimivat, niin mihin?
Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista – vai voiko mitään?
Näihin kysymyksiin halusin löytää vastauksia.
Kerron luennollani siitä, miten tutustuin energiahoitamiseen kiinnostavien tutkimusten kautta, opettelin energiahoitamista ja miten hain vastauksia yllättäviin kokemuksiin tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielestä ja tietoisuudesta.
 

Tohtori, fyysikko Johanna Blomqvist on kirjoittanut kirjan ”Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – fyysikon matka mieleen ja parantamiseen”
Kustantaja: Viisas Elämä

—————————————-

Meediotilaisuus (peruttu)

Maanantaina 19.11. klo 18 Taidelukion auditoriossa

Harriet Piekkola

Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa niin yksityisistunnoissa kuin yleisömeediotilaisuuksissa. Henkimaailma ei koskaan käske tekemään mitään, vaan kunnioittaa sielun vapaata tahtoa.

Meedio tuo lohdutuksen sanan läheisensä menettäneelle, rakkaudessa antaen uskoa ja luottamusta elämän jatkumisesta toisella tasolla. Meedio ei ole kuitenkaan ennustaja, joten valmiita vastauksia ei ole. Työskentelyn tarkoituksena on auttaa ihmistä itse oivaltamaan ja käyttämään valinnanvapauttaan hyvän elämän rakentamiseen, itsensä kehittämiseen, sekä ymmärtämään elämää lahjana ja vaikeudet voimavaroina, kasvamisessa ihmisenä.

Jokainen on vastuussa omasta itsestään, voimme vain rakastaa ja tukea toisiamme, mutta muuttaa voimme vain itseämme.

Meedio luo omalla energiallaan vastaanottavaisen valon ja rakkauden hetken, jossa henkimaailma, meedio ja vastaanottaja tekevät yhteistyötä ja jokainen tekee oman osuutensa istunnossa.

—————————————-

Pikkujoulut

Lauantaina 1.12. klo 17 Kahvila Alku

Tänä vuonna pikkujoulujen viettopaikka on Kahvila Alku, Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna. Ruokailemme ja nautimme ohjelmasta. Laulelemme myös joululauluja yhdessä.

Hinta 10 € jäseniltä, muilta 25 €.

—————————————-

KURSSIT SYKSY 2018

The Rumpukurssi
Sunnuntai 28.10 klo 10 Hoitola Uusi Kuussa 

Tule tekemään voimarumpu itsellesi tai jollekulle toiselle Hoitola Uusi Kuussa su 28.10 klo 10 – noin klo 17.

Päivän aikana tehdään rumpu ja soittokapula, pidetään rumpuseremonia, keskustellaan ja pidetään hauskaa.

Hinta 190€ (sis. rummuntekotarpeet ja päiväkahvin)

Kurssin vetäjä Rumpumestari Arto Ukko Hämäläinen
Ilmoittautumiset Arja Immoselle: uusiq@hotmail.com tai 050-5850624
—————————————-

Kurssi: Löytöretkellä itseen – parantavien energioiden johdantokurssi la 29.9. klo10-18 ja su 30.9. klo 10-17 Hyvänolon Kauneuskeskus Ruususessa, Olavinkatu 44, Savonlinna

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tunnetaitojensa kehittämisestä ja energeettisistä lainalaisuuksista fyysisen maailmamme tuolla puolen. Opetukset ovat etsijöille, jotka tulevat elämän eri aloilta, ja kenelle tahansa, joita metafysiikka, itsensä kohtaaminen ja parantavat energiat kiinnostavat.
Viikonloppukurssilla sinulle tarjotaan sekä luentoja että kokemuksellisia harjoituksia. Erilaisten energeettisten ja fyysisten harjoitusten kautta koet itsekin asiat syvemmällä tasolla, mikä antaa sinulle mahdollisuuden avoimempaan ja välittömämpään ihmisten kohtaamiseen.
Kurssilla otetaan tuntumaa käytännön energiatyöskentelyyn ja se sisältää tietoa sakroista ja aurakentistä, harjoituksia sydän- ja energiayhteyden saamiseksi, meditaatioharjoituksia sekä symboleilla parantamisharjoituksia.
Kurssimaksu 150 € 
Kurssin vetäjänä toimii Marketta Rantti, puh. 045 122 9051

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Marja Jordman;
puh. 040 738 7648, posti@enkeltenkoti.com

—————————————-

Esko Jalkanen Luonnonvoimat yhdistys ry:n Savonlinnan ryhmä

Hoitola Uudessa Kuussa, Olavinkatu 44 G, 2 krs, 57100 Savonlinna

Kokoontuminen on kuukauden ensimmäinen torstai klo 16.30

Ryhmäläisiltä edellytetään yhden peruskurssin tai muun kurssin käyntiä sekä jäsenyyttä Esko Jalkanen Luonnonvoimat Yhdistys ry:ssä.

Katso www.eskojalkanen.net

Vetäjänä Markku Pesonen. Hinta 3€.