Kevät 2019

KEVÄÄN 2019 TAPAHTUMAT
 

Maanantai 7.1. klo 18.00

Veli Martin Keitel: PELTOKUVIOT, UFOT JA TEKNOLIGIAN IHMEET

Ihmiskunnan kohtalon hetket ovat vähintäänkin käsillä. Teknologia on luomassa uutta keinoälyn ohjaamaa robottimaailmaa, samalla kun se kiihtyvällä vauhdilla tuhoaa biologista ympäristöämme. Samalla ihmisen ulkopuoliset sivilisaatiot seuraavat tapahtumia suurella mielenkiinnolla, ja pyrkivät tukemaan meitä tulevaisuutemme rakentamisessa. Vai pyrkivätkö? Miten voimme tunnistaa, kuka on puolellamme?
Veli Martin valottaa omien kokemustensa ja tutkimustensa pohjalta peltokuvioiden ja E.T-sivilisaatioiden roolia tässä murrosajassa. Meidän on muistettava, että olemme ensi sijaisesti aineettomia sieluja ja että ratkaisut aikamme haasteisiin on etsittävä ensisijaisesti itsemme sisältä.

Maanantai 21.1. klo 18.00

Ritva Nevalainen: HARMONIAA KUUSTA
 

Ritva Nevalainen on innostava kouluttaja, sarjayrittäjä ja konsultti. Hän on koulutukseltaan terveydenhoitaja ja opiskellut ja havainnoinut kuun vaikutusta eri elämän osa-alueisiin 10 vuoden ajan. Ritva on kouluttanut aiheesta ympäri Suomea ja ylläpitää Kuusta kuuhun-ryhmää Facebookissa, jossa hän antaa päivittäin vinkkejä arkipäivään.

Luento opastaa kuunkierron saloihin kansanperinteen pohjalta ja auttaa löytämään harmoniaa luonnon kanssa.

Luennolla Ritva jakaa käytännöllisiä neuvoja ja vinkkejä liittyen esimerkiksi metsänhoitoon, polttopuiden tekoon, rakentamiseen sekä terveyden hoitoon.

Luennon jälkeen on mahdollisuus hankkia aiheeseen liittyviä kirjoja ja vuosikalentereita.

Maanantai 4.2. klo 18.00

Seija Laukkanen: ENERGIAT YMPÄRILLÄMME -TULEVAISUUDEN VISUALISOINTIA, KUINKA KEHITÄN SELVÄNÄKÖÄ

Seija on TV:stä tuttu henkinen auttaja.

Tutkimme energioita, valjastamme niitä käyttöömme ja alamme luomaan omaa elämää.
Muun muassa houkuttelemme itsellemme sopivia ihmisiä viereemme, luomme runsauden pyörteen ulottuvillemme jne.

Millä tavoin tiedostat asioita, näet tai aistit jollakin tavoin tietoa, miten voit vahvistaa omia kykyjäsi. 
 

Maanantai 18.2. klo 18.00

Kaisa Peltola: PERHEKONSTELLAATIO
Jähmettyneisyydestä elämän virtaan:

vapaaksi sukupolviketjujen näkymättömistä traumoista 

Henkisen kasvun tiellä pelkkä itsensä kanssa työskentely ei riitä. Olemme myös osa perhettämme, sukuamme ja kansaamme – ja tiedostamattamme kiinni ns. systeemisissä traumoissa. 
Saksalainen moderni mystikko Thomas Hubl kuvaa kansakuntien kollektiivista traumaa osuvasti jäätyneeksi järveksi. Sukupolvi toisensa jälkeen syntyy tähän jäätyneeseen järveen, eivätkä muusta tiedä. Siksi kollektiivista traumaa on niin vaikea todeta, olemme syntyneet ja kasvaneet siihen. Se on niin tuttu ja siksi näkymätön – emme näe sitä, emme tunne sitä, emme kuule sitä. Silti se pitää meidät kaikki jäätävässä otteessaan. 
Suomessa sodan – erityisesti sisällissodan – traumat ovat vasta nyt nousseet ymmärrykseemme. Vähemmän puhumme tiukan luterilaisen uskonnon ja sen muovaaman kulttuurimme luomasta ankaruudesta, ilottomuudesta ja suvaitsemattomuudesta. Jokaisella suvulla on omat salaisuutensa. Luennolla jaan myös kokemuksiani suomalaisten keskeisistä kollektiivista traumoista, joihin jatkuvasti törmään työssäni. 
Perhekonstellaatio on metodi, jonka avulla voimme tehdä näkyväksi oman perheemme ja sukumme kantamia taakkoja – ja vapautua niistä. Emme enää yhdisty esi-isiimme ja äiteihimme kantamalla heidän taakkojaan, vaan rakkaus ja alkuvoima voi vapaasti virrata läpi polvien ja jokainen yksilö voi astua voimakkaana kohti omaa elämäänsä. 
Kaisa puhuu myös häpeästä osana tätä jähmettyneisyyttä ja miten se liittyy yli-sukuolvisiin traumoihin. 
Osana luentoa Kaisa ohjaa pienen konstellaatioharjoituksen ryhmää kiinnostavasta aiheesta – tämä metodi pitää kokea.
Kaisa Peltola on Henkisen kasvun ohjaaja, KTM sekä Holistic Counselor (S.I.A.F.) Hän toimii henkisen kasvun ohjaajana, järjestäen erilaisia kursseja sekä yksilöohjausta pääasiassa pääkaupunkiseudulla.  
Suositut Häpeän Alkemia -kurssit pureutuvat häpeän vapauttamiseen hyvin kehollisella ja perusteellisella tasolla, perhekonstellaatiotyöpajoissa pureudutaan sukusysteemien traumoihin. 
Häpeän Alkemia-kurssi Savonlinnassa 15.-17.2. Katso https://www.facebook.com/events/335365950379385/

Maanantai 11.3. klo 18.00

Kaia-Liisa Reinut: KRISTALLIT PARANTAMISEN APUNA

Luennolla puhutaan millaisessa maailmassa elämme, mistä on peräisin kristallien energia ja miten ne parantavat sekä fyysisiä sairauksia että myös suhteitamme. Kerrotaan myös, miten toimivat Kristallihoito ja Kristalli-Reiki. Ja miksi on netissä niin paljon vastakkaista infoa kristalleista. 

Kerrotaan myös kristalliväärennyksistä ja miten erottaa luonnolliset kristallit synteettisistä.  


Luennoitsija Kaia-Liisa Reinut on puhunut kristallien kanssa koko elämänsä, oppinut Kristallihoitoa Intiassa ja Gemmologiaa USA:ssa. Hän on opettanut sekä Kristallihoitoa että Kristalli-Reikiä vuodesta 2011, kirjoittanut 4 Kristallihoidon oppikirjaa ja tekee Kristallihoidon sekä Kristalli-Reikin kursseja myös Suomessa.  

Seuraavat kurssit Helsingissä: 09.-10.03.2019.  

Ilmoittautumiset: Info@universus.ee (1.03.2019 asti)  

Kaia-Liisalla on oma Kristallikoulu sekä Sisäisen Viisauden Koulu UNIVERSUS Tallinnassa, missä opetellaan kaikkea muutakin kuin Kristalleilla hoitamista. Tallinnassa, Niine 9, on hänen luonnollisten kristallien kauppa ja nettikauppa www.kristallikeskus.ee

Maanantai 1.4. klo 18.00

Harriet Piekkola: MEEDIOTILAISUUS

Meedioistunnossa meedio on henkimaailman sanansaattaja. Meedio työskentelee ihmisiä ja henkisiä lakeja kunnioittaen, valossa ja rakkaudessa niin yksityisistunnoissa kuin yleisömeediotilaisuuksissa. Meedio välittää viestejä edesmenneiltä sukulaisilta, ystäviltä, naapureilta jne. todistaen, elämän jatkuvan kuoleman jälkeen.

Isossa yleisötilaisuudessa kunnioitetaan ihmisen yksilöllisyyttä, joten viestit eivät ole liian henkilökohtaisia ja kaikki voivat saada itselleen voimaa ja rakkautta viestien kautta.

Meediotilaisuus on aina parantavien energioiden hetki. Henkimaailma rakastaa huumoria, joten ilo, nauru ja kyyneleet ovat luonnollisia asioita tilaisuudessa.

Ohjeita meediotilaisuuteen osallistujalle:

Meediotilaisuuteen tarvitaan kolme osapuolta: henkimaailma, meedio ja läsnä oleva yleisö. Jotta tilaisuus on mahdollisimman onnistunut ja harmoninen, on syytä ottaa huomioon seuraavat seikat ja ohjeet.

Tule tilaisuuteen ajoissa. Pieni hiljentyminen, rauhoittuminen on paikallaan myös sinulle. Myöhästyneenä et voi saapua paikalle, sillä ovet suljetaan täsmällisesti, jotta meediolle taataan työrauha.

Tule tilaisuuteen avoimin mielin. Älä odota yhteydenottoa tietyltä henkimaailmaan siirtyneeltä läheiseltäsi, sillä niin voit estää muiden tulon.

Sulje puhelimesi. Tästä yleensä muistutetaan vielä tilaisuuden alussa. Jotta viestien välitys tapahtuisi mahdollisimman häiriöttömässä tilassa, pelkkä äänettömäksi laittaminen ei riitä. Kiitos, että huolehdit näin omalta osaltasi tilaisuuden onnistumisesta.

Meedion kautta henkimaailma ei ruodi julkisesti yksityistä elämääsi, ja saatatkin saada viestiä joskus myös symboliikan avulla, jonka vain sinä ymmärrät. Henkimaailma ei puutu elämääsi, vaan olet itse vastuussa elämästäsi ja valinnoistasi. Voit kuitenkin saada lohtua ja ohjausta suurella rakkaudella.

Koska aika on rajallinen tilaisuuksissa, kesto on yleensä noin 1 ½ tuntia, kaikille meedio ei valitettavasti ehdi välittää henkilökohtaista viestiä. On hyvä kuitenkin tiedostaa, että myös muille tulevia viestejä kannattaa kuunnella, sillä usein niissä on sanomaa kaikille läsnäolijoille. Paikalla on paljon henkimaailman edustajia, vaikka kaikki heistä eivät saakaan omaa vuoroaan. Henkimaailmassa on oma järjestyksensä. Meedio eikä yleisö voi valita tulijoita.

Meedioilla on erilaisia työskentelytapoja, joista he kertovat itse yleensä tilaisuuden alussa lyhyesti.

Vastaa meediolle riittävän kovalla, kuuluvalla äänellä, sillä ääni helpottaa linkittymistä oikean vastaanottajan ja viestiä tuovan hengen välillä.

Älä nyökyttele tai pudistele päätäsi. Jos joku asia ei tunnu oikealta, voit sanoa: ”en ymmärrä sitä nyt”.

Kiitos on paikallaan, kun saat henkilökohtaisen viestin. Henkimaailman tulija on saattanut odottaa kauankin, ennen kuin pääsee tuomaan sinulle viestin, joten on kohteliasta kiittää lopuksi.

Meedion työskentelylle on ominaista virittäytyminen herkkään vastaanottavaan tilaan, joten kunnioitathan myös hetkeä tilaisuuden jälkeen.

Harrietin yksityisvastaanotot 2.4.2019 (30min 55 €)
Klo10.00 / 10.30 / 11.00 / 11.30 / 12.00 / 12.30 / 13.45 / 14.15
Hyvänolon Kauneuskeskus Ruususessa, Olavinkatu 44, 57100 Savonlinna.
Aikavaraus Ruususesta puh. 0400 959 477.

Maanantai 15.4. klo 18.00

Anna Kantola: TERVEYTTÄ RAVINNOSTA 

Onko ruuan laadulla merkitystä?

Miten ruoka-aineita kannattaa yhdistellä, jotta ruuansulatuksen olisi helppo toimia?

Onko lisäravinteet tarpeellisia, minkälaisissa tilanteissa niihin kannattaa turvautua, onko laadulla väliä?

Anna on vuonna 1982 syntynyt homeopaatti ja ravivalmentaja. Hän valmistui eläinhomeopaatiksi 2003 ja homeopaatiksi 2006, HomeopatiForum Arcanumin (nyk. HomeopatiForum Stockholm) koulutuksesta. Hevostenvalmentajan ammattitutkinnon hän suoritti 2016.

Hän on myös perehtynyt ravintoon ja luonnonmukaiseen-, kokonaisvaltaiseen terveydenhoitoon.

Lisätietoja Annasta: www.annakantola.fi

Maanantai 6.5. klo 18.00

Timo Tahvanainen: TIETOISUUDEN EVOLUUTIO

Timo Tahvanainen on perustanut Rajatieto TV:n ja isännöi Enonkoskella Retriittikeskus Villa Spiritiä, jossa pidämme kevätkauden päätöksen.
Timo on kirjoittanut kirjan ”Tietoisuuden evoluutio”. Luennon alkupuolella hän kertoo hieman taustoja siihen, miten päätyi kirjoittamaan kyseisen kirjan.
Hän kertoo omasta henkisestä polustaan, joka alkoi jo nuoruusvuosina. Lisäksi hän kertoo kirjan syntyprosessista ennen kuin menee tarkemmin sen sisältöön. 

Tietoisuuden evoluutio -kirja tarjoaa normaalista ihmistiedosta poikkeavan tavan tarkastella maailmaa ja ihmistä, sekä niiden välistä suhdetta. Se tarkastelee omasta näkökulmastaan ihmistä fyysisenä, henkisenä sekä psyykkissosiaalisena olentona. Tietoisuuden evoluutio -kirjassa tarkastellaan ihmisen kehitystä viiden eri evoluution osa-alueen näkökulmasta. Kirjassa pohditaan myös ihmisen egon, intuition ja herkkyyden roolia ja merkitystä kehityksen polulla.

Lauantai 25.5. klo 11.00-14.00

KEVÄTKAUDEN PÄÄTÖS

Menemme tutustumaan Retriittikeskus Villa Spiritin toimintaan. Se sijaitsee Enonkoskella Ylä-Enoveden rannalla 30km päässä Savonlinnasta. Talon isäntä Timo Tahvanainen pitää alustuksen perustamastaan Rajatieto TV:stä (RTV)
Päivän aikana nautitaan lohikeittoa lisukkeineen (vihanneskeittoa kasvissyöjille) ja kahvia/teetä.
Hinta jäsenille 10 €, muille 25 €.

Ilmoittautumiset 17.5. mennessä sihteeri Raili Tynkkyselle (050 375 3223/ raili.tynkkynen@hotmail.com) Kerro ruokatoiveesi. Menemme kimppakyydein, joten tarjoa/kysy kyytiä samalla.